Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' mlažnjak
Al' mlažnjak.
Al' mlažnjak.
Opet namjerno neprecizni naslovi. "Senzacionalne naslove koji navode na pogrešne zaključke treba nagraditi blokiranjem reklama preko kojih zarađju. Može biti urađeno na način instaliranja ekstenzija za svaki popularniji pretraživač, time će i uveliko biti smanjena i mogućnost zaraze računara od strane raznoraznog nepoželjnog softvera. Logično je pretpostaviti zašto internet portali ne pišu o ovim ekstenzijama, jer bi im se samim tim i smanjio profit, te bi morali kvalitetom odobrovoljiti čitaoce da ih stave na bijelu listu stranica na kojima reklame mogu biti prikazane. https://adblockplus.org/"
On i onaj Cikler (ne znam kako se pise...Zickler mislim) iz Bayerna najjaci jokeri svih vremena. Kad mi neko kaze Joker u remiju ja na njih dvojicu pomislim.
legendo, mogl'o bi se za kardif pocet navijat, dok moyes ne ode,
Jedva cekam drugi dio sezone kad Sarajevo pocne da sabija
odlican igrac ali kao trener vidjet ce se puno srece
Uzmi papka u tramvaju...