Komentari (604)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas prokleti mentalitet, lahko cemo, LAHKO CEMO QURAC
pasha... mi sami krivi... a malo i igraci, zapravo malo vise nego sto se ocekivalo, opusteno, samo opusteno, pobijediti ce mo mi njih! dodzose ljudi i bukvalno nas razvalise, ne sjecam se da smo imali suta po golu kako Bog zapovijeda... zalosno... je li ovako mislite da igraju na mundijalu? ne da ne bih volio da odemo ali sa ovakvom igrom Boga mi tesko i sa nasim opustenim zmajicima
Nikad doci pameti. Uvijek opusteno pa onda popuseno.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Sramotan pristup, sramotno navijanje....
pristup ja, zalaganje ja... velika sramota, navijanje ne mogu nikako da se slozim sa tobom! Izvini, ali mislim da grijesis
Jeba nas Weis u 16, jbm mu sve celavo O:) Joj jesmo odigrali utakmicu, najgora u zadnje 2 godine :(
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Nažalost pravi problem leži unutar reprezentacije, neke nesuglasice izmedju kapitena koji brani švicarca i dijamanta koji je bio na moru umjesto na pripremama. Jbg valjda će to raspraviti do utorka je'bo ih otac! Eto toliko...
Obila nam se utakmica sa SAD o glavu, kad se prekine pobjednička serija onda dođe faza da i kad hoćeš ne možeš!
Hoće li sad ovaj Pečovski dobit nadimak tipa "fašist, separatist, ustaša/četnik..." itd ?!?!?!?
Nista,idemo dalje , sad cemo vidjeti sve kvalitete Pape (kojeg postujem)a bogami i zmajeva.Na muci junaci pa da vidimo KO KOSI A KO VODU NOSI , I Kosevo nikad ,Kosevo je zavrsilo davno, pamtimo svi zvizdanje reprezentaciji ,napustanje ,navijanje u po utakmice za Želju i Sarajevo ,komentare i sakndiranje ŠIBICARA da se naježiš . 0 bodova , i još, bliže je nama svima Zenica od Sarajeva .Zenica majka ,
Eto ti Sušiću sigurna pobjeda!
Svi osim Dzeke i Begovica su nespremni....igraju u puno slabijim ligama i to je to...a to sto ce neko napisat vako il nako na nekim portalima je samo statistika...u praksi je to malo drugacije
Prije nego što me popljujete, gledao sam sve ove tekme. Džeko - vs. Newcastle => startao, asistirao, fulao 90% šansi, nije imao baš sreće jer je golman bio raspoložen, pobjedili - vs. Cardiff => startao, zabio gol, fulao 90% šansi, izašao u '69, popušili tekmu 3:1 - vs. Hull => startao, nije napravio ništa, zamjenili ga na poluvremenu, Negrado zabio gol da spasi obraz - vs. Stoke => neće ni startati, a ako Negrado bude igrao iole dobro, neće ni vidjeti utakmicu... Imao je tri šanse, sad će opet grijati klupu... Begović prošle sezone je bio nezaustavljiv, ove sezone je Stoke u obrani veoma oslabljen, ali on i dalje igra dosta dobro.
Mi da dobijemo u grupi 6 Litvanija ili 6 Lihtenštajna opet bi otisli u baraz ..koji smo i debili u pm
Eto sad igračina razni džekića,pjanića i slični karina.Bravo Slovaci uljpšali ste mi dan,želim vam pobjedu u utorak naravno i Grcima.Samo gazite!
mi bar imamo velike šanse za to 1. mjesto, a vama je 98,9999999 % baraž !
Croatiko, znamo već da si retardiran, ne moraš se svaki put dokazivat, pa ti ja iz sažaljenje želim da ti svaki dan bude lijep.
Sta je sad navijaci na baterije ? Niko sad ne valja iz repke. BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI ! VOLIM TE BOSNO ! IDEMO PO TRI BODA U SLOVAČKU !!!!
ABD Pasa, Ja je volim i kad gubi al mi je krivo sto su neobazrivi poslije Amera opet se zajebaju. Hocu da prodju isto ko i svaki navijac.
Mr. Nobody - napokon neko normalan, poraz je sastavni dio fudbala, iako nije nimalo dobar za našu repku, nadamo se da će zmajevi u žilini pokazati šta zaista znaju, a navijači na baterije (ako ih mogu nazvati navijači) ne bi trebali odmah tražiti krivca. Prvo su rekli da je kriv selektor, pa igrači, pa navijači. A, upravo su naši navijači 12. igrač, i nijedna selekcija u Evropi nema ovakve navijače. Da se igra kvalifikaciona u Kini, vjerujem da bi i tu bili naši. PS: S R E T N O - Z M A J E V I !!!!
JEBEM IM MATER ! Ko im je dao za pravo da mi pokvare noc!?SUPCI. Nije nam mjesto u Brazilu!!!
Kod nista drugo cijeli zivot u Belaju, nika da svatimo sta drugi rade da moras biti Mudar.Gasim sve sto se tice naseg sport, da trosim svoje zivce dok oni se ovako upustaju kodnas sto kazu bice bice bice i tako cijeli zivot u nadi a smijesta se nemicemo.
Dame i gospodje,nema nerviranja i a svi se sinoc iznervirali vidili da ne ide i sve gora igra,idemo u slovacku po bodove u to nema sumnje,moramo podrzat nasu repku ona nam je sve sto imamo, I ja sam se iznerviro em nemam kanala te mi link koci i izgubismo i sta?? idemo dalje pa Boze moj A ovi konji sto komentarisu i prave se pametni neka vas, sacuvajte koje negativno misljenje za sebe nemorate bas sve istrest ovde STA SI SE UKOCIO KO CIRAK,PONESI NAM DVA VISKICA
Sramota, Vedad i Džeko kao da nisu ni igrali, bolje da je Sušić ubacio dva odbrambena igrača umjesto njih dvojice, oni se nisu ni jedan napad Slovaka vratili na našu polovicu!!! Sramota, šta su mislili da stoje pored gola Slovaka i da im neko ubaci da oni samo postave nogu i eto gola!!! Nemaožemo mi u Brazil sa ovakvim nastupom, Sušić je kriv za ovo, loša motivacija, loša taktika, naši umjesto da igraju kao da je ovo zadnja utakmica za odlazak u Brazil, da se bore, oni nisu ni ti jedne akcija imali kako treba!!! KATASTROFA!! Begović je spasio 2 gola sigurno!!!
Shit happens, pa sta! I dalje smo prvi u grupi, idemo dalje.
Polako ljudi, jest da nam nije zijan sinoc trebo al ima jos da se igra. Ko garantuje da ce mo i one fol dvije lagane zadnje tekme pobijedit? Ko grantuje da Grci nece izgubit kuci od Slovaka? Imamo jos velikeeee 3 utakmice. Moja prognoza je da igramo remi u Slovackoj pobjeđujemo ostale dvije a Grci gube od SLovaka kuci i opet smo prvi. Sretno zmajevi !!!
Vidite li kako su srbi kalkulisali jbt pa sinoc su i teoretske sanse za baraz izgubili a mi smo jos prvi u grupi haloooo!!!
Nemaš ti šta da kalkulišeš kako će drugi igrati, ako si prvi braniš prvo mjesto i to je kalkulacija, a kako drugi igraju zaboli me!!!