Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjestio Osim
...nikad neces biti prvak tii dok je zelje moje ljubaviii, vi ste samo malo sarajvoo male horde malo kosevoo....
a ja strumfova sto su izasli iz rupa ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne pomažu milioni,ni Turski avioni,jebaše ih Dodikovi šampioni
Cuj sok??? Pa nije Sarajevo Real jbt . Opusteno komsije , opusteno ....
ma razbit ih u subotu i oprt u srijedu pa da usutimo ove strumfove navijace borca jer ocigledno vise vole borac nego zeljeznicar,cao strumfici
Boga mi sam ja rekao na onom članku kada su potpisali saT.Air. da se horde ne iznenade,ako ne bude sve išlo kako treba. toliko euforije i isčekivanja nije bilobzadugo,a evobsad šta se desi.
Znači, šok i nevjerica. Pa zar je moguće? Ništa Turkish, ništa Amidža? Ccc... Sad sve svaliti na sudiju, jer sve ostalo je idealno i ne može bolje biti.
kusturica na aparatima
Ovo garant Svabo namjestio,ljudi vas dobili i poklopite se usima,kitari,kitari vazda neko drugi kriv.
-meho promjenio 8 igraca od gradačca. - kvota na pobjedu borca 12 - nasi igraci prelose odigrali -ibrakovic rekao prije tekme da cemo jednu sigurno kiksati -sudija nam ponistio penal a drugi nije dosudio ZNACI NAMJESTENO.
Sram da vas bude Manijaci. Da ste vi sa Borcem igrali priželjkivala bih vašu pobjedu, logično, a vi izgleda likujete jer je Borac dobio. Svašta. Samo naprijed Sarajevo, ima i uzvratna! 1.9.4.6.
Sram da te bude kada Zeljo osvaja titule to Osim namjesta a kada vi gubite posteno onda mi krivi opet pa sramota izgleda za vas smo dezurni krivci sto nikada nista niste osvojili da je Osim ovdje vjerovatno bi bilo i da je ovu namjestio
Nismo svi isti izgleda ;) budi pozdravljen.
dokaz namjeeštene tekme je i taj da ni jedna kamera nije snimala niti bila a 2015 je godina,zair to sad ima
Vjerovatno Osim
bordo prica se nastavlja,ma šta to znacilo :D
Realnost....
Amidzini majeni....smijesni ste,mnogoooo
pa dobice ih u Banja Luci 3-0 lagano, ovo je jednostavno los dan i cao.
Eeeeeeeeee moji šugavci sa šugavice kako ste jadni i čemerno gorki fuuuuuj, više volite naše zlo nego vaše dobro, al neka doće cica na kolica.
K L A D I O N I C A TAN