Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima negdje blizu pola miliona stanovnika a stadion poluprazan. pa zar nemogu napuniti ovaj stadion kad se igraju evropske utakmice.
Ne seri, Sarajevo si vidio samo na slikama
Čestitam elji, ama samo nikako da skontam ako je eljina boja plava, zašto su onda zelene stolice na tribinama?
Pa bili su prek jucer plavo bijele ali u cast ovim iz budimpešte zamijenili za zelene.Jesi smijesan hahah
Tvoj nik name dovoljno govori.
Želim poručiti ovim šugavim papcima ili ti ga nazovi navijačima koji su do jučer navijali za Konjicki Igman a danas za FK Sarajevo i koji misle da je Sarajevo jače jer se zove po glavnom gradu i još seru ovdje po komentarima i pišu takve nebuloze da moj mentalni sklop ne može podnijeti taj papanluk, da mi se dobro naduvaju čega god žele i vrate kao povratnici na svoja sela i bulje u telad umjesto tekme. Pozdrav,ŽIVIO PAPANLUK al' na selu.
Konjic je jedna lijepa stara carsija za razliku od selendere iz koje si ti potekao ili su ti roditelji sljegli pa ti prenijeli te gene. Jedan pravi Sarajlija nikad se ne bi ovako izrazavao i pokazivao mrznju. Ali samo uporedbe radi na Kosevu je na utakmici Sarajeva bilo jedno 4-5000 navijaca vise, a karte bile skuplje za 5km, pa ti sam donesi zakljucak ako je to tvoj mentalni sklop uopste u stanju.
Ma prijatelju dodaj me na fejs pa ti pošaljem čitavo moje porodično stablo pa se sam uvjeri. Samo do vrh grla je došlo svega u ovom gradu. A to da su sljegli,hahah upravu si sa Sedrenika smo sad malo niže SLJEGLI. Pozdrav druže i ne vrijedjam Konjic koji je prelijep nego njihov klub.
400 manijaka ide u lijež a prije toga se mora osvojiti banja luka
Cestitke Zelji !
Volimooo tebee volimoo tebeee a njih ko *ebeeee a njih ko *ebeeee.
ma svaka cast al treba jos proc dva kola do grupe
svaka čast želju
Sad på Madjarskoj vicu "Who the fuck is Kokot"!