Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko ima najjače navijače na svijetu... A i BiH će dokazati da to nije bilo uzalud, vidjet ćete!
Balite genocidasi... Idemo ludo, idemo jako idemo u Brazil napadamo zlato :D
ovo su sasvim normalni ljudi koji ne shvataju navijanje i fudbal kao neko neprijateljstvo, čak i da su razumijeli o čemu ovi bosanci vjerujem da bi isto postupili
NORMALNO DA IM NE BI NIŠTA, NISU BRAZILCI ;) SVAKO IMA NEKOG KOGA MRZI
Ova dvojca su legende !"
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
iduchi put skandiraj isto, samo na shpanskom. Sretno :P
argentinski jezik . Haj da nesto novo naucim hheehe
http://www.b92.net/info/moj_ugao/index.php?yyyy=2007&nav_category=166&nav_id=259748
sto im na Spanskom nije otpjevo
Cuj malo vas je, a okruzen Argentincima, da oni znaju sta pjevas ugazali bi te.
Bas si Zgembo :)
koji moras bit kreten pa doc na portal i pisat na argentiskom jeziku a a nisi argentinac i nemas nista sa argentinom,to mogu samo genocidasi kao ovaj Gonzalo huguain,koliko je to fasisticki i barbarski odgojeno dabogda ta setru ne siluje,mati te kukom po drini trazila a nasla te u Bosni..
Koji je to argentinski jezik, svega ti?
Volim kad stvari nisu naštimane. Ovo je prava stvar.
svaka cast sime pokazao si dasi pravi bh navijac i u brazilu vidimo se ako bog da i u rodnom kraju
Naravno, bošnjo je uvijek predmet vica!
hahahaha dobri su, kad bi jos Argentici znali sta im pjevaju hahah ;-)
GLUPOSTI, ZASTO SE ZAMJERITI ARGENTINCIMA? SKLANJAJTE OVAJ VIDEO.
ovo samo bosnjo moze.
A ovo mi je još draže.. Najveci uspjeh kada ti moras 'misliti' i pisati o NAMA - Hvala Zahvaljuljem se svim srbima i hrvatima na podršci....Moraju doći da vide ovaj članak da vide šta im braća Bošnjaci rade..Hvala vam.
pa ovo mogu samo ludi bosanci nasi svaka cast na hrabrosti