Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i njih iznenadio snijeg u novembru hahahahahahaha
Niko nije iznenađen. Ne vjeruj svemu što pročitaš. :)
Sto ne odu u Mejdan i podjele se na male
JU Stadin Tušanj tj Šečerbegović direktor je trebao org. čišćenje terena.A njeg boli tuki za Slobodom.Još malo i neće više moći srati po klubu koji mu je donio sve sto sada ima. Hrak mu u facu seljačku
Sloboda! Čelik! I malo snijega ih omete... Ee :))
šteli se slobodi da se popne na vrh tablice. poserem se na ovu kvazi naštelitu ligu. pljuuuc.
Titula ostaje u FK Sarajevo !!!!
Pa kad ste debili i Vi i Zeljo ....pa svi najavili snijeg a vi pametni ....usra vas jebem
OVDE TREBA DA SE KAZNI SLOBODA...NJIHOVA JE KRIVICA STO TEREN NIJE SPREMAN..NE PADA SAD SNIJEG,SINOC JE PADAO...JUTROS SE TREBALO OCISTITI SVE....KUKURUZ NASTIMANA LIGA.
nastimano,Sloboda uzima titulu,slaboigra a dijeli prvo mjesto...nastimano 100%
hahaha. bošnje u snjegu
igramo i mi fudbal
Mato Lovrak.
Pa šta su radili cjelo jutro.Hamo očisti snijeg neka ga sa će doc Zijo on će to sredit ne gumo ja a more bit i puhne jugovina pa se istopi.Ali Hamo ima utakmica danas ma znam na jebajiga NEK odgode vidiš da je zima ima ona mašina dje je Refko on to cisti.Ma spava halo nedelja mazno ga sinoć.
odgodjena vaterpolo utakmica FK Sloboda-FK Celik.........fodbaleri nisu nabavili kapice,,, sutra ponovo.... :),,,,,a kako vidim ni u Sarajevu nema opreme,,,,,