Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek kada pročita ova smjenjena i postavljena imena skonta da napretka BH fudbala nema još ni na vidiku...., FUJ, FUJ, FUJ.... Ovi u Komitetu su postali isti kao i oni u Parlamentu, mjenjaju lafo nekakve odbore, komisije, njih prebace tamo, a one od tamo prebace tu i tako u nedogled do potpunog uništenja BH fudbala....
Komitet za NORMALIZACIJU izabrao odbor za STABILIZACIJU. Hoce li opet Radosav Vukasovic suditi 25 utakmica zelji u prvenstvu ?
NA BLOGU SLIKANI LISTIĆI KAO DOKAZ - UZ UKUPAN PROFIT 21000 I 4400 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Direktor KOMUNALNOG PREDUZEĆA ALBA ZENICA postaje clan NSFBIH. Zato nam je fudbal smece
Željezničmar nas samo sramoti, zabraniti im vise da igraju u Europi i srusiti onaj kokosinjac. Hvala !
nek je muharemovic na slici... sinoc nije bilo dirigovanih sudija...?
PPPPRRRRRRRRRRRRRRRRRR
E bas su izabrali gramadu od covjeka i karakter neosporni Muhamed Begagic! Je li ovo Sulejman Tihic birao njega ili neko drugi. Do koje granice ide igra zivaca? Nikad mi napredovati necemo uz ovakve kadrove koji nemaju vise gdje pa daj ih onda unaprijedi.Sulejman Colakovic je za Begagica mala maca.
aj tinks. result is real. wi plej first haf gud. oder haf - not gud