Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnoj zemlji i fudbaler i trener i političar znaju kad je dosta. Samo kod nas ne zna niko da sjaše kad jednom zajaše !
Samo veliki znaju nakon najvećeg uspjeha odstupiti ("quit while your ahead"), a kod nas je to najveći izgovor za sve ostale greške oko tog uspjeha. Odlično si to sve povezao u komentaru!
Kod nas dok ih govnjivom motkom ne "naceras" nece da sjasu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
steta...igracina a relativno mlad za napustanje reprezentacije. vjerovatno covjek ima svoje razloge, sve u svemu njemacka je ostala bez dobrog igraca
PAMETAN, NEĆE KO SPAHIĆ GLUMITI SILU A U NJEMU 40 KILA I SVAKA GA SLINA OTRESA KAKO HOĆE
meth HAHAHAHAAHAHAHHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek osvojio sve moguće i sad se povlači da bi se u potpunosti posvetio Bayernu. On je već legenda kluba a ovim potezom zaslužuje još veće poštovanje navijača, a ne kao Kroos, pizda koja se prodala za šaku eura više.
pa ko je inace vidio da janjad igraju fudbal.
Nas Spahic ostaje makar do Katara..ccc
Svaka mu čast jer postigao je sve što je mogao. Nema bolje stvari nego otići kada si najbolji jer će te po tome svi pamtiti.
On je svoje prekucao sto se tice fudbala
Realno moze jos dati za repku, ali oslobadja mjesto mladjim..pametan potez. Neka ga slijede i Mertesacker, Klose i Poldi. :)
Jazavac mali ljigavi, kakav on i kapiten, nema karizme ni sekunde. Uz to gubavac sve radio protiv Ballacka, najveceg kapitena Njemacke poslije rata, nebil mu skinuo traku i otjerao ga iz reprezentacije. Gadi mi se.
Dobar igrač ali uzima doping. Zato i napustA.
za novinare Klixa započeo je karijeru u stuttgartu
U Stuttgartu je bio kao posudjen igrac Bajerna dvije ili tri sezone.
Ljudina uvijek bio i ostat ce do kraja, napusta sa stilom kad je dostigao najveci uspjeh koji igrac moze ostvarit povuc se kao svjetski prvak, nije kao Xavi i drustvo koji su mislili da mogu igrati na top nivou za repku sa 35 ili i vise godina, on odlazi sa nepunih 31 koju ce napunit na jesen, drago mi je samo sto cemo ga moci gledati u Bayernu jos dugo!!
predlazen nasem savezu da mu ponudi drzavljanstvo
Steta velika, lik je institucija
kazu kada je najbolje treba prestati i on je to uradio. sigurno jedan od najboljih desnih bekova na svijetu i veliki gubitak za njemace.