Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjava Isca: “Nikad nisam volio Real. Nekako imam dojam da svi u tom klubu previše dižu nos”, rekao je Isco prije četiri godine." Španac je svog labradora nazvao Messi. “Messi je najbolji na svijetu, moj pas je također najbolji i zato sam ga tako nazvao”. Žalosno je što sve više igrača igra za novac, a ne za pravi nogomet.
ta izjava bila prije 4 godine Isco tada imao 16-17 godina :/ zapitaj se malo :)
nista nee vjerujem dok ne vidim video snimak , il bar audio snimak.mogu oni izmisljati koliko hoce.mislim nit navijam za real nit me boli karina za njima i za iscom ali to su opasna ogovaranja i bas se ta prica pojavi sad pred potpisom za real.
zgotovljen oj hljebe dragi