Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uuuuuuuuuuuuuuuu sad će susjedi lijevo i desno da pjene ahahahah
@buhtla Jasta ce. Skoro kao sto ti pjenis. Bolan vidis li ti kakvu glupost pises? Hevatska se pladirala na EP. Ne sjecam se kad se nisu plasirali na neko veliko takmicenje. I sad mi nakon jedne pobjede najjaci.
@nadrealist ja gluposti pišem a Hrvatske nema među top 20??Jesam li ja napravio listu i kriv zbog hrvatskog pada??Druže liječi se !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Susjedima izdajem aparate besplatno!!! :))
@buhtla Ne budali
@lik5 degen ti je otac, mama debila a ti retard majmune.Dođi sutra po aparat glupane! Nevjerovatno si pametan ahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rumunija, Mađarska, Ekvador, Turska ne zaslužuju ovako visoke pozicije...
Na 24 sata hrvati na aparatima😂😂
Nije bitno koji smo na listi ako ne učestvujemo na EP. Samim tim nije bitno ni koja je Hrvatska na listi, obzirom da učestvuje na EP. Nije poenta fubala ova lista, nego učešće na velikim takmičenjima.
Belgijanci vise nisu prvi. Eto sto ti je terorizam
Opet euforija
Kako'e ko ulijet'o Blatter-u: ...11. Austrija, 12. Ekvador 13. Turska, 14. Svicarska :::)}] Fali jos Grcka.
Bice promjena nakon eura...
Đe je Vels?
Tooo momci, samo da Vas ne ureknemo hahahahaah. Idemo ludo, idemo jakooo
Najmanje 5 reprezentacija ne trebaju biti medju prvih 20.
Srbije i Hrvatske ni na vidiku
realno ova lista nema smisla... bolji smo i od rumunije, madjarske, svicarske i vjerovatno i od austrije. ali po mom iskrenom misljenu hrvatska zasluzuje biti ispred nas jer je stalni ucesnik velikih takmicenja. mi smo se samo jednom plasirali na vece takmicenje, pa tako da ima par reprezentacija koje isto trebaju biti ispred nas naprimjer irska koja nas je dobila, iako ne mislim da su kvalitetniji od nas. isto njemacka bi trebala biti betonirana na prvom mijestu jer je osvojila svijetsko
coca cola misli drugacije..
Realno smo tu odmah 3,4 u europi mozda 7u svijetu hahaha.
Pokusao sam naci Hrvatsku - nema! Pokusao sam i sa search-om - nece!
@lik5 BiH ne interesuju mizerna evropska, nego samo svjetska prvenstva. :)
@Okrutni Hamo Sto te lik5 otrese ko sljivu hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rang lista je od velike vaznosti. Uvijek moramo se truditi da budemo medju top 25 zbog sistema sesira za izvlacenje grupa za kvalifikacije. Ukoliko padnemo ispod 40 pozicije, velike patenje ce biti za nasu reprezentaciju, zbog toga je opet vazna ova pobjedna nad Svicarskom.