Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek osjeti da nema bijega i izlaza iz kluba koji nije ništa drugo nego čisti prosjek. deprimirajuća je činjenica da gineš ko konj, zabijaš golove, a ekipa ti gubi utakmice. deprimirajuće je kad imas saznanje da ne možeš ti nadavati koliko ovi tvoji mogu naprimati. dovede se neki diego koji je fol klasa a ništa nije pokazao ni upola ko miske i boli činjenica da diego radi šta hoće i sve mu se može iako ničim to nije zaslužio a tortura je takva kakva je prema edinu, grafiteu, gentneru i nekada misketu iako se dobro zna ko im je donio titulu...oni su legende tima, a polako jedan pojedan ogorčeno napuštaju tim kao najveći kriminalci...tužno je to... svaka edinova greška se gleda kao namjera, kao upropaštavanje, prijetnja i pritisak... dozlogrdilo čovjeku!!! jednostavno je prerastao klub i sredinu i sad se guši, zato i reakcije jestu takve kakve jesu kao prirodan slijed.
MA ljudi, sve u Wolfsburgu ne stima, nemaju igru, a Dzeko je toga svestan,( covek ne dobija dobre lopte), meni nije jasno kako je uopste davao toliko golova sa ovakvom igrom. Prosto im fali neko ko zna da dodaje lopte. A Dzeko sa tim kvalitetima koje poseduje treba da ode sto pre u jaci klub,ali je ispao glp kad je potpisao ugovor na toliko dugo.
Steve da je toliko dobar covjek ne bi Dzeku mijenjao u 89 minuti i tako pred punim stadionom okrivio njega za sve lose sto se desava u tom smjesnom klubu. Da je tako dobar covjek vidio bi da je Edin nesretan u tom klubu i otvoreno bi trazio od Wolfsburga da puste Dzeku da ide dalje. I ne znam sta ce mu Dzeko kad se 90 minuta brane. Ne igraju uopce napadacki. Edin vise vremena provede u svom 16 ercu nego u protivnickom. Steve nista bolji od one budale Hoenessa i zasluzio je onu reakciju Dzeke.
Jeb.a.o ti ja ma.maru interno!!! U pakas.
Bravo Nedo, majstore! Barem da neko ovdje zna nešto o fudbalu!
drag mi je strasno Dzeko ali mislim da je ove sezone van svoje forme,zabija golove i igra dobro ali nekako se izgubio kao da mu je ponizenje sto igra za wolfsburg,osim toga smatram da bez obzira kakav je trener nije smio onako reagovati jer ako je najbolji igrac i kapiten svog tima ne bi se smjeo onako ponasati,odigrao je lose i nema se sta ljutiti bit ce bolje
Mislim da Steve McLaren nije loš čovjek i trener. Prije će biti da uvijek dođe u pogrešan klub u pogrešno vrijeme. Hoeness je problem i s njim ne bi ni Magath uspio. Realno Steve je uvijek bio korektan. Njegova karijera je vrlo vrlo dobra i mislim da je Džeko pogriješio što se nije rukovao s njim, jer ako želiš biti igračina, ne smiješ sebi dopuštati takve stvari, pogotovo prema ljudima koji su korektni prema tebi: Karijera Steve McLarena: 1999–2001 Manchester United (assistant) - nije mala stvar 2001–2006 Middlesbrough (vrlo dobri pod njegovom palicom) 2006–2007 England (zlo koje ni Capello ne može da obuzda) 2008–2010 Twente (doveo ih do prvaka) Mogao je Steve popljuvati Džeku, ali njegova je izvjava odmjerena: \"Taj ćemo slučaj, kao i sve ostale, riješiti interno, unutar kluba. Takve stvari se događaju kada je igrač jako razočaran. Sve je to sastavni dio nogometa. Razgovarat ćemo kasnije o tome\", rekao je McClaren. Žao mi ovog čoeka, ne ide mu!
Deki je dobro , zaraduje dobro - kapiten-vole ga navijaci Wosb.ali moze on jos mnogo bolje i mnogo vise da igra u nekoj boljoj sredini ali zato mu je potreban mnogo bolji MENADER
To Edo samo im kajlu udaraj ... Kvari atmosferu, pobi se na treningu, dobijaj zute i crvene da pauziras. Sve radi da im bude jasno da te moraju pustiti.... Sada ti je 24 ,najbolje fudbalske godine izmedju 24 i 28 .....
ma je... se svi dzeko je igrac za vece klubove i pustite ga vec jednom ne serite vise pretjerali ste ne date mu da dise chelsa barca real manchester bayern inter milan tu treba da igra a ne u malom wolfsburgu.....
40 mil nije šala ,ima li neki srbin ili hrvat da vrijedi pola ovih para
Svabe uveliko pisu da je Dzeko namjerno odigrao ovakvu partiju kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo, u zakljucku teksta navode da se moze ocekivati jos ovakvih igara od strane Dzeke... Samo naprijed legendo, Siouxi su uz tebe!
Ma švabe ti samo gledaju poso i da te što više iskoriste, jest da si dobro plaćen, al si onda za desetak godina za ništa praktički, vidiš da su ovome Hoeneß-u najbitnije pare, fućka se njemu za sve ostalo i za nogomet i za Džeku, mi i ja zajedno s vama ko blesav gledam utakmice, a ne vidim ni pišljivog gola.
kad sam vidio na početku sezone da je trener wolfsburga Mc Claren znao sam da od ove eikpe nema ništa .Kad je sa onakvom reprezentacijom Engleske igrao onako jadno pa jel imao iko oči u Wolfsburgu. Mc Claren i Domenek su dva trenera koje je vrijeme davno pregazilo.Džeko samo naprijed iako volim Barcu drago mi je što se Real interesuje za tebe ti si naš ambasador .
Eto ti Džeko sad Diego, neka ti on dodaje :) Prije penala, Diego je prišao Džeki i tražio da puca penal i to ono nametljivo, kao da je on kapiten. Džeki je svega puna kapa, neda mu kvalitetnu loptu i još hoće penal. E idi u tri mačke pitarine! Neka je promašio penal, šta ima veze. Švabi ti nemožeš valjat, ostavi mu zdravlje i život, neće ti reći hvala.
samo da kazem ne moze co\'ek nadavat golova kol\'ko ih volzburg primi ne moze igrat sam jbote...
Dzeko je opasan igrac on zna da zabije go ko lud.On je sad jedan od najboljih napadaca u fudbalu.Cesto zabija golove i on ce da potpise za real,ipak je real najbolji klub na svijetu,al nebi bilo lose da ode u manchester i mancester je mozda najbolji na svijetu.Samo tako dzeko,dokazi da si naj bolji napadac.