Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači izgovor za ovako lošu igru je taj da 'nema dovoljno kvaliteta' i da reprezentacije poput Slovačke,Finske, Luksemburga,Slovenije,Albanije itd imaju bolje igrače od nas..
pa realno i imaju već godinama bolje igrače i timove i reprezentaciju.. Imaju čak i državu.
Osim Finske, sve nabrojane reprezentacije imaju objektivno bolje igrace. Luksemburg se dokazao 6:1 u dvomecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel moguće da su i tada prodavali tekme
Zasluženo zadnji u Evropi.
Ne mozemo mi nikog u barazu pobjedit sa ovim timom tako da to sve pada u vodu.
Mislim da je Luksemburg više zaslužio i da su ih trebali dobiti ovu utakmicu u Luksemburgu što su izgubili. Mada to sad čudno zvuči, ali Luksemburg je igrao bolje i promašio par čistih zicera, plus što su još primili bezvezni gol.
Jeste dosadni s baražom, kako mislite okupiti, uigravati i spremiti tim do marta, to je za tri mjeseca.. Oni su se vratili klupskim obavezama i reprezentacija im više nije ni u malom mozgu.
Ima i Hrvatska vrlo dobru reprezentaciju ali nije po kvaliteti na nivou Brazila,Argentine,Francuske i opet kada odu na neko prvenstvo igraju ravnopravno protiv svih protivnika jer imaju sjajan mentalitet
Uvijek možemo reći kako se mi dugoročno pripremamo za svjetsko 2030.
Nikada nam nije nedostajalo optimizma. Mi to nako fameliji poklona, na burek i na cevape
kobajagi naši ih rekli pustit hahahahahaha
Naši klocovi se predali vec i prije utakmice.
Usput,nadamo se kakvoj pandemiji u martu.Da se izbjegne nevidjena sramota.Nadam se da ce braca Kinezi,pojesti opet nekog cuku ili sismisa.
Čestitali bi tako i Lihtenštajnu i rekli bi im da oni zaslužuju da idu samo da oni ne idu...Luzeri i neznalice
Pekarik,trebo si tom fenomenu,sto ti je priznao zaslugu u kvalifikovanju.Odgovoriti da ne sanja baraz,i da se vrati nargili i bureku.Ucinio bi nam veliku uslugu.
Jao članka sudija jebbem ti led
jesu se koncentrisali na mart. I dalje ne znaju tri pasa povezati.