Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO BORBU KAO STO SU SE BORILI KOSARKASI !!!!
I da se Rifat makne iz kuhinje :)
Brezil
Da nisu htjeli reci da smo poznati ko najveci meraklije medju navijacima ? U po Rige pjevo Halid Beslic i po stolovima se igralo...sve sa Latvijkama ko go-go plesacicama.
Ovo namjerno pišu da bi nas predstavili kao divljake. A dobro je poznato da ne pravimo incidente uopšte kad igra reprezentacija. Premier liga BIH je druga priča. A to kad igra reprezentacija što naši vrište, plaču, skaču nije nikome neškodilo. Da pogledaju šta je bilo u Francuskoj kada je naših bilo gotovo duplo više te u Latviji šta komentariše njihova raja, vidjeli bi da smo mi duše od ljudi i da bježimo od belaja. Idemo večeras do pobjede i mi i Latvija ..
Stoka slovacka
.... jao, ko da dolaze divlje zivotinje..... je li moguce da smo takvi?
Treba im sve porazbijati kad vec traze belaj
torcida.slavonskibrod koja si kretencina.razmisljaj mozgom, a ne usmrdjelom guzicom. U tvom niku takodje nikakve vez jedno s drugim.
slovaci= prosrbi
Neka bude: 1. Sejo sa parkinga!!! 2. Mire iz svlačionice!!!
Samo ne kontam gdje su to nasi navijaci bili huligani i nerede napravili na stadionu :/
Al i ovi Slovaci kake. Glumataju neku kulturu u odnosu na nas, a ista slavenska sorta kao i mi, samo se ranije zaustaviše pri selidbi. :) O tome da smo poznati po izazivanju incidenata je stvarno smiješno i pričati. Toliko gostovanja, nikad problema. Oni nas očigledno miješaju i trpaju u isti koš sa zapadnim i istočnim susjedima.
ni zapadni susjedi kolko se sjecam nisu nikad napravili belaj kad je repka igrala......nego oni nas stavljaju u isti kos sa Delijama i BBB ....kolko znam oni su pravili belaje po Slovackoj....al to ej drugo to su klubovi u pitanju......NAPRIJED BOSNO !!!
sad ga,ili nikad,da uzmem sutra slobodan dan,,,,,,,,
4:0 za slovačku,realno nakon tuče džeke i spahića bit će debakl i na terenu
Hajde ba idi se pati sa Liechtensteinom.
Ajmoooo!!!!
Hajde ba dosadni ste sa ovim lozenjem naroda, vi ste krivi i za euforiju i za sve. Mislim na novinare. Samo vam je bitan senzacionalizam, da ste patriote ne bi ovo radili. Ne igraju navijaci, vec igraci. Cuj 'Zilino polje'. Koji debili.
Vazno je da smo mi patrioti i da cemo gledati preko tv tj u bosni a dosta je politicara u zilini ja znam desetak
haha Bosna i Hercegovina je jedina reprezentacija koja igra sve utakmice kod kuce. Najbolji navijaci!
Eto stizu Huni...ccc
Atila, "bič Božiji" je viđen kako pljačka restorane na glavnom trgu u Žilini. Glasnogovornica slovačke policije je izjavila da je dotični viđen u dresu sa brojem 11 i natpisom Edin Džeko. U lijevoj ruci je nosio "ljiljanku" a u desnoj nekakvu mesnu rolu, koju Huni navodno zovu "burek".