Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJOBIČNIJA >FELŠ LOPTA< ovaj udarac najčešće koriste lijevaci jer im je tako najlakše udariti jako i precizno to je poznato već 50 godina, a ovi \"eksperimenti\" služe samo da se uzmu pare za neki kao rad/posao jadno
Ni ovaj Pjanićev nije slučajnost :)
Pa sta bi tek rekli da su vidjeli Papetov skraceni korner i direktan pogodak na Kosevu 80i neke protiv Veleza ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako da pronadjem ovu muziku sto je u pozadini, nek neko mi postavi youtube link. Mnogo zahvalna! :-D Pozdrav
nije. Zato nas Bakir daje 25% za zekat.
Djeca u svijetu umiru od gladi a vi na sta glotni francuzi pare trose ... jadno...
isti,ako ne i bolji gol je dao Omer Joldic u sirokom kad su igrali siroki-Željo!
to ti samo da nesto naskrabas. carlos je dao vise ovakih golova nego pojedini napadaci u cijeloj karijeri. vidi se da nisi odgledo vise od dvije utakmice u cijelom zivotu.
najbolji gol svih vremena. nije on slucajno pogodio, puco je punim, ali malo lijevim felsom. na treninzima je puco redovno s 50 metara.
Kad je to Roberto Carlos jos pa ponovio ovako nesto? JA se u sustini nesto ni ne sjecam puno slobodnjaka koje je on zabijao, ali se zato sjecam milion situacija u kojima je otimao loptu iz ruke saigracima da puca slobodnjak i onda ko sivonja zakucavao loptu u zivi zid ili daleko preko gola. Nikad on nije imao skolovan sut. Sut mu je bio ko sad Kolarovu - tuci ko iz topa pa dje ode, jedna od 100 ce i zavrsit u golu.
SJECAM SE OVOG POGOTKA KAO DA JE JUCER BIO...JEDAN JE CARLOS,AL FAKAT...
Carlos je fizicar ako niste znali ... i on je najveci majstor za udarce ka golu!!!
eh sad mogu mirno umrijeti. Hvala fizicari.
ma luxemburg samo hladno, a francuze cemo ovako http://www.youtube.com/watch?v=Q2CEzkdhCmM
najsilovitiji go uz onaj od zedorfa dok je igrao u realu!