Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alaselamet od navijaca.pa sve sto znaju navijati je salalalallaaaallaa ... hahSRAMOTAahahahahahaha pa mjedenica je mila majka za manijake.klosari ste najveci a grbavica stadion je ruglo grada sramota me sto postoji takvo nesto nedefinisano,ko da je u neoj selendri a ne u sarajevu. SRAMOTA GRADA SARAJEVA RUGLO GRBAVICA
Husrefee vidimo se pred vjecnom vatrom u Maju.. Raja gledajte ubrzo pornic sa Koseva pod nazivom: Silovanje strumfova na tribinama i na terenu :) Nas je cijeli svijet u bordo obojen
cuj \"jadna vam majke\" mamuu ti seljacku ruznu!
željo bit ćeš uvjek seljo nikada prvaci bit nećete i odpepajte u sanđžak gdje vam je i mjesto
seljačine predlažem vam umjesto bordo boje da uzmete crnu boju jer dogodine ispadate iz lige
pitarčine kako vam je gledat kako osvajamo prvenstvo majku vam nabijem
Ovaj glavonja dolazi po 378 put na klupu , ajd da vidimo koliko ce vremena sada ostati, Dzeko kaze sve preko mjeseca je kvota preko 10,00 ! Ljubi vas ,vas Dzekson.
najvece hulje i dusmani fk sarajevu su zidovska g.o.v.n.a.sa grbavice. vjerujte mi ljudi NAJVECE SMECE I HULJE ZIDOVI SA GRBAVICE.
OVAKO MUZETE JADNOG OSIMA STAROG NESTO MU UKATE NA RACUN STARE SLAVE,NEBIL VAM GURNO KOJU PARU FUKSE OHRNDANE KAKO VAS NIJE STID DA SE SADA JAVLJATE,A ZNAM VAS KAMARU KOJI DO JUCE SU PLJUVALI LIGU KO FOL NIDJE VEZE, MA NE PRATIM JA OVO SRANJE I.T.D.FASOVALI STE JESENAS,CUVAJTE SE DOBRO JOS MALO I DOBICETE VI SVOJU PORCIJU PO LABRNJI. P.S. JEL SE POSIJALO STA U ONAJ KRMETNJAK.
Cuj ovog retadra FCS institucija ! hahahahaha Nemože kljukušarima bog pomoci . Ima da vas pocjepamo kao dvolisnicu na Koševu jadna vam majka : ) FORZA ŽELJO !!!
hoćemo husrefa - husrefa na koševu
@Walter Nas mali zeljo kad je gledao u Evropi, za tu istu Evropu ste znali samo sa TV-a gledajuci nase utakmice u Evropi... ;))
@Ole U pravu si...Osim nije za timove koji igraju u Evropi reovno...on je za ove nizerazredne koje treba spasiti od ispadanja i pogurati malo u gornji dio tabele, pa da mozda i njihove gu.zice vide Evrope... ;))
sa husrefom do karine...mozete sa olipikom igrati derbi..a evrope necete ocima vidjeti,,jedino kad budete gledali zelju u ligi prvaka,,,FCZ do groba.. ..
S Husrefom do titule! Covjek zna kako se to radi!