Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda koja se ne može zabiraviti,pitar sam,nisam od onih čaršijskih maloumnih kofol divova, Bog i Čaršija al u *urcu, seljačići mali, Čobu sam vazda volio, bio u plavom ili bordo dresu, još uvijek pamtim njegove parade, žao mi ove mlade generacije, ne znaju šta su propustili
COBO,STARA LEGENDA,,BIO SI OSTAO DIO GRADA,MALO KO JE USPIO BITI U OBA GRADSKA KLUBA I DA GA RAJA VOLI,,,
Igraju Sarajevo-Velež (1:0, Matijević autogol), u tom momentu 2 prvoplasirana, izlazi Vaha sam pred Čobu i ovaj ga ruši, penal. Odbrani čovjek penal Vahi i poslije utakmice reče, namjerno sam ga napravio, znao sam da ću odbranit' :)
Bivsa nam Juga je bila riznica talentovanih cuvara mreze, a Cobo je jedan od najvecih. Golman - parader. Janjus, Novosadjanin Svilar i 'Leteci Mostarac' Enver Maric, kao najveci. Zna Cobo sta prica kad govori o Velezu... ...igra Juga protiv Zap. Nijemaca u Munchen-u, i penal za Nijemce. Cuveni Gerd Muller, 'strah i trepet golmana', namjesta loptu - E. Maric brani. Nesto kasnije, penal za Jugu - Bajevic uzima loptu i savlada Seppa Mayera. Konacan ishod. Velezovi asovi odlucili mec
A volio je i zene
Čobo legendo!
Svi se raduju dolasku u Sarajevo, a još se više raduju odlasku iz njega! Ovih ljubavi i čežnji za Sarajevom više preko glave, a nikome na pamet, od ovih poznatijih nije palo na to,da se vrati u u voljeni grad,ni u snu, već samo ovako valjanje šuplje i lične promocije, kao i ovaj "čuveni" golman, kojem je najveći uspjeh što je branio za Dinamo!!!
Jes ako ćeš ga u zoološki vrt,
Panter...
Poznavao sam tipove koji su bili golmani u klubovima,ni jedan nije bio sav svoj.