Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt pederima iz tuzle
Jedini derpuas ovde si ti
"U srijedu nas čeka teška, bolje reći najteža utakmica ove sezone." Ne sekirajte se. Azmir je prod'o i ugled kluba da bi Sarajevske premijerligaše izbacio iz Evropskih kupova. On je vama Kup dao još u Tuzli (divno inscenirana frka i crveni karton - Zeba).
Volio bi da vidim izraz tvoje glupe face sutra kad Sloboda osvoji kup.
@tuzla1989 Vidim tvoj vokabular je kao i u svakog današnjeg, prosječnog navijača. Prljav, adolescentan i gluplji od mog lica. Zato sine ako nemaš pametnije konstatacije od ove "uzjaši i odjaši" sa ovog portala. Bolje čitaj knjige da popraviš svoj vokabular koji si donio sa ulice.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)