Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sa srecom...nebil izboxali celzi iz lige 😂😂😂
Hahaha jah etooo...desi se svakom. Manjak motivacije, zelja za promjenom sredine, ulijene se igraci, nema volje i zelje.. vidio si man utd prosle godine :)
Ryad Mahrez pregotivan igrač!
Najbolji ove godine nema sta. On pa Ozil, nema dileme, ako budu gledali objektivno ti novinari, i ako nebude povreda bice izmedju Mahrez i Ozil zavisi od ucinka timova na kraju i njihovih licnih ucinaka. Ako Arsenal uzme titulu, onda mozda Ozil, a ako Leicester onda naravno Mahrez, al ako Leicester uspije i na 3. il 4. mjesto a Arsenal ne osvoji sve onda isto Mahrez, a ako budu 3. il 4.a Arsenal osvoji e onda su skroz 'jednaki' i 50/50 i onda idu invidualne statistike da se odredi ko je bolji.
Tako nekako, po mojim 'kriterijima'.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najjaci ste kad igrate međusobno, još malo pa gubite i ono 4 mjesto u ligi prvaka. Ali ostat će vama kediti, sa kreditom nikad nisi sam.
Navijam za Leicester City. Koji bi "mind fuck" bio da bi oni na kraju uzeli titulu nakon toliko napuhavanja od strane Junajteda, Celzija, Liverpoola, i Sitija. A ako ne oni, onda defintivno zelim da Arsenal ovaj put uspije, vrijeme je i za njih majka mu stara!
ne mogu vam halalit neigranje prvog januara i najbolje mahmuranje. haj makar ce neki arapi igrat pa da nesto gledam dok me baca. nakon toliko godina nema vas prvog u godini....strasno!!!
jel boksaju pa Boxing il šta? :)
kad bi ovako potencirali domaci fudbal a ne strani, mozda bi i stadioni bili puniji kod nas, umjesto da bleje ko budale pred televizorom
Stoke - Mancehster United(-1) 2 Bournemouth - Crystal Palace Liverpool - Leicester City azijski h. 1 Tottenham - Norwich Manchester City - Sunderland Chelsea (-1) - Watford 1 Swansea - WBA (16:00 sati) 1X Aston Villa - West Ham - DG Newcastle - Everton - DG Southampton - Arsenal
Svaka cast Englezima za ovu tradiciju, jedan od razloga sto bi volio ziviti u Britaniji negdje. Ja nevjerujem u te stare price s bliskog istoka, bilo koje, tako da ovo meni pravo dodje da imam i ja praznik i nesto slaviti, i da osjetim 'duh' praznicki. Romantika prava covjece. A ove godine je najbolja sezona do sad od kad pamtim, Leicester vodi, Arsenal favorit, i svih top 10-11 timova su u trci za top 4, za ono 4. mjesto, i svi jednaki i uzimaju bodove jedni drugima.
Tako da je vrlo malo 'slabih utakmica', posto pola lige rastura, svi dobro igraju, od Leicester, pa Palace i Watford i Stoke, i onda i onaj Bournemouth je dobar i borben i poceli su pobjedjivati, i oni bi bili u tih top 10 al su imali puno povreda u startu. I West Ham i Bilic se dobro drze zadnjih mjesec dana i jos su u trci, posto i njima je vazda cijeli napad u 3-4 top igraca povrijedjena.
A za ova praznicka kola Arsenal ima najlaksi raspored dok Leicester igra 2. velike utakmice s Liverpool i City. A i Chelsea sad novi trener, nova nafaka, da vidimo koliko je do trenera bilo i bojkota igraca. I Liverpool je regresirao u zadnji par utakmica, slab napad, sve zastopalo se, i losi golmani primaju lake golove, i sad Klopp mora nesto ekstra smisliti i pripremiti za Leicester, i sad bas im treba pobjeda i za morala i da ne izgube kontakt sa top 4. Bice veselo, sretan boxing day svima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...a što se boxaju?
...fala na iscrpnom pojašnjenju :) ..i tebi sretan praznik i vsako dobro :)