Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb* mater sjecam se kad je paket sličica bio 0,5 KM i kad su bile stvarno dobre karikature,ugl. ne sjecam se neki je golman bio kao pauk (samo njegova glava) ili Essien je u to vrijeme bio 'zlatna koka' tako da je njegova glava bila na koki nekoj :D haha,dobra vremena :)
ima sve da pokupujem dok nenadjem avdiju
U Paninievom albumu 6 igraca BiH: Begovic, VRSAJEVIC ( o.O ), Dzeko, Ibisevic, Pjanic i Spahic, bezze, ne kupujte
E malo vam pola marke pa de 75 feninga. Mislio sam skupljat' al' neću, crknite
Pa ovo nisu PANINI sličice!? Ovo neko hoće prije početka prodaje paninija da zarazi djecu, tako da i ne kupuju one druge.
pa ovo su samo karikatue igraca panini pravi ozbiljnije slicice a uostalom je panini izasao samo je pitanje vremena kad ce doci u BiH.
Panini nije još u prodaji. Tezge su svugdje pune, samo se smiju tek od kraja Marta prodavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebal i 0,05kf izvojit za najlon vrecicu
Dok jos nije krenula pomama za njegovom slicicom, da prvi objavim oglas: Mijenjam 10 Messija, 12 Dzeka, i 7 Neymara za slicicu Avdije Vrsajevica
O njemu će imati mnogo toga za napisati...
Vala sto se mene tice ne moraju napisati nista, slika vrijedi 1000 rijeci :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)