Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno kako ove napacene sarajlije sad navijaju za Slobodu ahahahahahahahahahhaahahahahhaha a do prije par kola bilo ispuhace Sloboda vidjecete da nece zavrsiti ni na petom mjestu sibicari jedni , Azmire prodaj utakmicu nek radnik osvoji kup !
najbolja stvar u svemu sto ce sarajlijice od srca u finalu navijati za Slobodu koja je teroririsala ove godine i Selju i CAPAJBO ahahahahahahahahaha
buduci trener torpeda ...... kad nemoze ljupko moze slavko
Evo sad pred svima tebi kunem se Da cu sve do kraja biti uz tebe I kad Bog na nebo sebi uzme me S neba cu bodrim crno crvene Neka sada cijela Bosna ori se Igraj jako Slobodo i bori se Levati su nam ipak puno uzeli Ali tebe nikad nece uspjeti !! NIKO NIKO SAMO SLOBODA !!
Liga k'o i narod i narodnosti. ..proljev
hajmo slobodo, pogurajte one nase hadalje kad ne mogu sami...
hahahahaha "hadalji" (Y) . Iskreno, navijac sam Slobode, i fakat bi volio da prodjete, svaka cast i Zelji, al Sarajevo ima malo vise šlifa, bar ove sezone. Jbg red je da prodjete nakon torture u reziji Slobode ove sezone :P (puno sreće, i do grupne faze zajedno sa Slobodom aBd)
Ne brini,,bit ce to OK....Europa Zdaj sto bi rekli Slovenci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćelo dolazi
Sve su prilike da je vec odluceno ko ce uzet kup. Velez protiv celika vrlo sumpljiva utakmica, drina protiv slobode i siroki protiv slobode. Sve mirise da je puno ovoga namjesteno
hajde ba, kad je lester mogao uzeto englesko prventstvo, mozete i vi preko slobode.