Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ribery MORA poštovati svoje roditelje. Ako je on prihvatio islam, oni nisu prihvatili, i to je to. Allah NAREĐUJE da se roditelji MORAJU poštovati, a svako će za svoja djela odgovarati, ali ne i za tuđa.
kada procitam ove komentare zakljucim da na ove prosotre treba baciti neku veliku bombu da se napravi veliko skladiste nuklear.otpada za druge normalne zemlje OSOBA sta tebe zaboli k... sta riberi radi i sta slavi i sl.se sa nekim koji je rekao da se trebas preseliti ali tamo odakle si dosao bijenice j...ni sta ti znas o zivotu papak nafurali te pa druge peglas hajde napisi odakle si a gdje sada zivis slino pseca
okrenuo se covjek pravom putu, spoznao pravi put, put istine a ne zablude, pravoj istinskoj vjeri, i nekga ALLAH nagradi i ucvrsti njegovo vjerovanje, i gdje se polako ali sigurno svi okrecu islamu, jedinoj pravoj vjeri. dojadilo covjeku da bude u zabludi, da vjeruje kako je se bog preobukao u odjelo covjeka, subhanallah, kako je bog covjek, koji je bio u materici majke, koji je se po njihovom tumacenju i zabludi rodio, i koji je isti dojio majkino mljeko, vrsio male i velike nuzde, subhanallah, pa ste tog istog boga ubili, zamisli to. bog nije covjek, nije rodio niti je roden i niko mu ravan nije.
@... Nisi kompetentan da tumacis Svetu knjigu Kur`an. Za to je potrebno mnogo vise znanja nego sto ti imas. Kako bi tebe neko uzeo za zaštitnika, a tako veliš za Kur`anski citat??? Hvala Bogu, što takvi nisu muslimani.
farbo ne farbo jelka ti je zelena
\"O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike jevreje i kršćane! Oni su sami sebi zaštitnici! A njihov je onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati; Allah uistinu neće ukazati na Pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine. \" Ako ovaj citat nije najbolji dokaz da je islam govor mrznje, ja ne znam sta je! Odavnno argumentovano tvrdim da je islam agresivna sekta koja ne bira sredstva da pod svoju kapu stavi sve ljude na svijetu, i ucini ih robotima! Riberi je najbolji dokaz neljudskosti islama, ali takvi \"vjernici\" kao Riberi nikada nece ni prihvatiti u srcu na silu nametnutu vjeru! Boze, hvala ti sto sam pravoslavni hriscanin!
Dokle brade, majstori?? Ima li za 200 KM mjesecno? Mozes Vehabije prepoznati na kilometre, matere mi. pune li vam \"braca\" iz udaljenih, zatucanih zemalja i dalje glavu slamom?? kako to napreduje? Vi ste nam slika i prilika vjere, nema sta...izgledate kao prikaze. Trebali bi se vratiti odakle ste dosli, lagano...niko vas nevoli (osim pojedinih glupih jadnika kojima je ta brada jedina osnova po kojoj bi ikad zaradili dinar, koliko su nesposobni i glupi za bilo sta drugo).
\"Slavim i Božić s cijelom svojom porodicom. Moji su roditelji vrlo tradicionalni. Iako sam se preobratio na islam, i dalje poštujem kršćansku religiju svoje majke i oca. A i za moje kćeri Hiziyu i Shahinez je vrlo lijepa i važna tradicija dobijanja božićnih poklona. TO IM NE BIH MOGAO ODUZETI\", rekao je Ribery. nemoj te ovo bukvalno shvatati da on slavi Bozic ide u crkvu krsti se itd. on samo postuje vjeru svojih roditelja, i nece da ih povrijedi da im ne dozvoli pravo da vide unuku, on postuje svoje roditelje... \"Gospodar tvoj zapovijeda da se samo Njemu klanjate i da roditeljima dobročinstvo činite. Kad jedno od njih dvoje, ili oboje, kod tebe starost dožive, ne reci im ni: \'Uh!\' l i ne podvikni na njih, i obraćaj im se riječima poštovanja punim. Budi prema njima pažljiv i ponizan i reci: \'Gospodaru moj, smiluj im se, o ni su mene, kad sam bio dijete, njegovali!.\"
@OSOBA, preseli se u Iran i zacepi. Niko to nista nepita, fukaro jedna neodgojena.
bozic je paganski praznik
Onaj koji slavi Bozic, a musliman je, treba malo porazmisliti sta to on slavi? Rodjenje Boga??? To je muslimanu zabranjeno, pripisivanje druga Bogu. Postovati krscane da, slaviti njihove praznike NE.
@PISE imas jake cinjenice svaka cast hajde jos koju.. bas si mi postao zanimljiv da ti nisi mozda pop-pastir-rabin ili sl.
@isus reci cu djeda mrazu da ti ne donese poklon nisi bio dobar... pogledaj oko sebe i vidi malo u sta vjerujes u isklesanog razapetog covjeka zatim u zeca koji donosi sarena jaja pa onda u tog djeda mraza koji vam poklone donosi..
Ja pisem samo cinjenice a vi dokazite suprotno i prestacu pisati!
ko yebe balye i njihovu trulu vjeru. kad klanjaju zabijaju jedan drugom nosinu u paksu.