Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djetici izgubise u lukavici, e moji pitarcici dali ste klub piljaru u ruke i jos se nadate necemu, tragikomika teska.....ko dolazi sad djeticima na hadison park?
sve se u nedelju vidjelo kako navijate kad gubite hahahahahahhahaha
neznam samo cemu ovaj prostor za komentare kad se javljaju retardirane osobe tipa pipo itd.jel to ima internet u umobolnicama nasim ako ima svaka cast napredujemo. A STO SE TICE PETICARA NEMOJTE SE VI SAMO PUNO SEKIRATI ZA SARAJEVO. SVE DRUGO CE PROCI,SARAJEVO CE BITI...
NEBRINI TI NEBRINI SARAJEVO TI NEBRINI I KADA TE SVI NAPUSTE HZSA87 SU UZ TEBE. I KADA TEŠKO JE I KAD REDAŠ PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI UVJEK ĆE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI
Izgleda i ovo kupio Osim?
bleeeeeejii bleekicuu i eto ti sampiona,samo klasicno pranje novca kupovinom nizerazrednih igraca iz \"velike crne gore\" mazanje ociu navijacima..a i ovaj mirza v. mi vise lici na nekog frizera nego na trenera...kako mi je samo drago poslije silnog nazovi kurcenja,izjava,bacanja ubleha i lozenja ovo malo navijaca sarajeva sto ih je ostalo..zaista ih zalim na kakve su grane spali..katastrofa od tima najavljivanog novog sampiona dva pasa nisu imali danas na utakmici kako treba..i sudija,crveni,penal i opet nemoze juniori slavije bez trenera nadigrali veliko sarajevo..da nije tuzno bilo bi smjesno..!!!
ZIVELI SOKOLOVI ! ! !
haj ti mirza dok je u vaktu, nije to za tebe
buši, hahaha, buši, hahaha
Sta ba vi znate tek je pocela sezona i ovo je nama prva tekma samo polako dok se uigraju sve su ovo djeca ...................................nek ne osvojimo titulu nema veze barem u europu da idemo bili bi zadovoljni sa ovakvim mladim timom ............................................ALIPASHINO POLJE VOLI SARAJEVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FK Sarajevo osramoti Islmaski grad!!
a sampioni rutinski 2:0
Torpedu ni penal ne pomaže.
Z.e.l.i.m... p.i.ta.r.c.ic.i.m.a. ..br..zi. .p.o.v.r.at.a.k. .u. .el.i.t.n.u ...l..i.g.u.. .n.a.s.e ...dr.z.av.e. ...sl.j.e.d.ec.e. .g.o.d.i.n.e. a... sa.v.j.et.u.j.e.m... v.a.m... d.a ..o.v.u ...g.od.i.n.u.. u ...pr.v.i. ..pl.a.n. ..st.a.v.i.te. .m.la.d.e. ...n.a.de. ..: h.a.l.a.i.ma.,.i.h.t.ij.a.r.e.v.i.c.a.,r.e.p.u.h.a...... .N.a. .m.la.d.i.m.a ..s.v.i.j.et.. .os.t.a.j.e!
kakva je to recenica,pitarcicu nepismeni....