Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragisa corsovic covjek ili (ne)covjek koji je nasu ljudinu i velikog fudbalera Mehu Kodru dok je igrao za Barcu oslovljavao sa brojem.. Sta reci dalje ??????
nema veze kolko je karta srbi svakako dismr... ETO NAAASSSSSSSS .....
@ SOKOLOVI Ej sokole pizdo stara cijeli JUG ti majku kara!
Cuj divovi hahahahahhaa! E nisam manjeg diva u životu vidio!
dragiša ćorsović je ČETNIK SA RATNE TELEVIZIJE S.R.N.A!!!!! Nekad je imo dugu crnu kosu i brkove,sad ima kratku kosu,nema brkove i nosi naočare.
pozivam vas da odamo pocast PACI MRTVO OBJESENOM donacijom od 3000 uzadi da se i ostali manijaci mogu objesiti
Samo da ne bude dupla šteta
Sta ce siroti jadni srboce.tnicki klub, dva puta u godini ima sansu da zaradi desetak hiljada maraka, od njihovih 17 navijaca tesko da mogu nesto zaraditi. Znaju da su stavili 100 maraka kartu da bi bilo 1000 HZ.
Ma niste vi divovi , vi ste Levati obicni. Opet ce vam Zeljo uzet titulu na kraju.
Zaboravili u Slaviji da su u pitanju Sadaka City i Sadakistanci, oni su navikli na sadaku, džaba. E moj Ćorsoviću pa gdje ti je pamet?
Evo mali podsjetnik za torpedase pardon divove. http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20070523T20&p0=691&fg1=ff605a&fg2=ff605a&msg=Kada+je+FK+Sarajevo+zadnji+put+osvojio+trofej
@M52 Pitaj staru .. ONA ZNA!!!
A ko su divovi?
Vi niste ubice vi ste K:U:J:I:C:E 1-0
KOLIKO SU SAMO USKOPRUGAŠI ISKOMPLEKSIRANI I LJUBOMORNI NA NADIMAK DIVOVI HAHAHAH BOLJE DIVOVI NEGO SKRETNIČARI
joj ovaj SOKOL je daleko najjaci,cuj niko se ne brine za sigurnost njihovih navijaca hahahahahahaha :D i ne znam odkud ovoliko strumfova u ovo vrijeme na netu,tamo zeljo igra a zjapi otoka prazna,sramota mali plavi!! LUKAVICO OTVARAJ KAPIJE,EVO IDU HORDE SARAJLIJE!!!!
pa koliko kostaju karte za domace?