Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebi ga bit ce bolje drugi put i mislim da nema potrebe za ovim vrijedanjem,SLAVIJA je dokazala da zna igrati nogomet,ipak poderali su Alborga koji je ipak na papiru bio jaci i bolji protivnik.U svakom slucaju svaka cast,mnogi srbi i hrvati su cestitali FkSarajevu na pobjedi tako da se treba ugledati malo i na njih.Kad mogu oni da cestitaju onda mozemo i mi,sretno u domacoj ligi
Ma brate, mojne me pogrešno shvatit, nije problem što su srbi, ima i bilo je srba i u Želji i u Sarajevu, problem je što su seljački klub. Nama je Sarajevo puno seljaka pa ih ortodoksno mrzimo, nije slavija jedini seljački klub kom se podsmjehujemo kad mu čujemo ime, puuuna ih je danas liga.
Sve čestitke komšijama iz Stočnog Sarajeva tj. predgrađa Lukavice, bravo, samo tako nastavite!
Da se ne lazemo...BOLI ME BRIGA ZA SLAVIJU,da ne kazem koju goru rijec.Mozda su davno osnovani ali i da su osnovani i 1800 i neke a ne 1900 i neke UVIJEK CE OSTATI MALI TIM IZ SARAJEVSKOG PREDGRADJA KOJE SE ZOVE...LUKAVICA.
sta vam je ljudi...budite obzirni.to je samo gubitak bodova. i nabijem i vas i vasu mrznju zajedno!!!!
cetn1ci, ne udje na stadion s bismillom ko mi, stas
a dobit ce te i vi te srbe pa da vidimo ocel te proci ko sa helsinborgm
steta sto su izgubili ali je bar djermanovic pokazo da slavija ima zamjenu za spalevica
Sarajevo proslo, pa se vi pusite :-)
Nabijem ti alaha na karinu od Vlaha
izgleda da mnogi od vas nisu navijaci vec fasisti. \'oklen\' li ste da mi je znati.
bas mi je godra za ove vlahe
Seljacki klub je mlatio i Zelju i Sarajevo prosle sezone, Zenicu i ove ostale necu da spominjem, izbacili su Alborg ucesnika Lige Sampiona, ali im je mana sto su Srbi izgleda...
seljacki klub nije ni cudo, u nasoj ligi imaju uspjeha samo zato sto su srbi pa se namjesta
Догодине у Приштини! хахаха...