Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo Sampion !!!
mogu zamisliti pitare sad hahaha bježali nam 8.bodova, pa pobijede u derbiju i opet ih prestignemo hahaha pripremaju se za slavlje jesenje titule ko da su vec osvojili ligu, nije lako gledati Želju u zadnjih par godina, veliki je pritisak sutra na igracima torpeda i siguran sam da ce kiksati i da ce biti X ko kuća
Zeljo je pvu utakmicu dobio jos prosle godine Leotar vratio dug
Amare, vidis sta si nam uradio od kluba, svi nas mrze, svi nam se smiju. Znam da si dosao u Zelju da se obogatis preko noci, kupljenim titulama i jadnim nastupima u Evropi, naplativsi to sramocenje debelo od UEFE, no ako istinski volis Zelju ili promjeni politiku kluba, pa ulazi u njega pocev od infrastrukture, omladinskog pogona do igrackog kadra, a ne u sudijsku organizaciju ili ODLAZI, jer ovo kakve mrlje bacas na klub nije svojstveno nama navijacima starim i istinskim, te tradiciji kluba!
ne treba nam , placena titulaaaaaa
nk,fk,pk,lk.žk...šeljo,ili kako se već zovu je smijurija od ekipe. amav i željznčmarska družina su SMJEHOTRESNA OLIMPIJADA domaće lige sa svojim kupljenim utakmicama i PAPIRNATIM titulama. Veći smijeh nam prirede samo kad nastupaju,pardon POVIRE u EVROPU. BUHUHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH.
@VIOLE mozda niste culi,al amar je predo papire za građevinsku za Grbavicu,a vasa firma ce da pravi stadion.tako da abg iduce godine igramo sa vama na obnovljenoj grbavici.
pitari dosta je više provokacija, gledajte svoja posla, očištite svoju kuću.... necu da cujem ništa više o želji bolji smo od vas i tačka.... jesam bio jasan ko bude provokaije pravio bit ce belaja....
I mi podrzajamo željo u osvajanje titule.Ako treba mi prihajamo sa penezi za sudce.Gledat onog igraca Zelje sa stomakom (igra na desnom boku )neprocenjivo,a da ne govorim slušati trenera (onog brgu)totalna ludilo.
povećan broj pitarskog življa u koševskoj bolnici, izgleda da čirevi pucaju ko petarde za Bajram :D C\'moooon Željoooooooooooo ! ! ! !
pokusaj od nvijacke grupe zvane \"ultras\" se vazda nesto kofce bez pokrica...misevi
zelje nema na ponudi danas...leotar im vratio bodove od prosle sezone....i cudimo se sto u evropi igraju mizerno....hahahah
zeljo budi prvi u inat dusmanima
Sutra cemo na prasetu omastiti brkove.....Oderacemo HZ (homosexualnoj zajednici) guzove pitarske...ULLLTTRRRAAAASSSS MOSTAR!!!!
Pa normalno je da sve sto vrijedi ide iz ove 115 lige na svijetu (nece valjda neko kupiti Svraku, Zebu i ostale nadri igrace), koja je tu zahvaljujuci mutnim radnjama u kojima debelo ucestvuje i tvoj jadni klub, svi to su vec uvidjeli, a i vi to dobro znate samo vam je tesko to prihvatiti, međutim, pogledavsi Sugavicu kada igrate domacu utakmicu ona najbolje govori da sve vise vas konta o cemu se radi kada su u pitanju brkini \"uspjesi\"!
ZELJEZNICAR ZIVIMO BOLO GASTAL ZA CIR INTELEKTUALAC SUTRA ZADNJA TEKMA SH7 U LESCON MAICI ODE COVJEK U MOLDAVIJU ISTOK SRECA JE KRATKOG VIJEKA I KAO STO REKOH ZELJEZNICAR ZIVIMO
SARAJEVO-mali zeljeznicmar 1-0