Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bit ce to X.to nam treba ahahahahahaa,jest da ce Skakić gurati Sa kostolomce al X realan
Alo,tuzlOk kako podnosis tu cinjenicu da ce F.K Sarajevo ispred nosa uzet titulu slobodi ?
VEDRAN PULJIC !
Koja seljacka izjava ovog majmunaa... Gazite ih pitari.
Ujko,ujnem ti ga sestri !
Ja se ne sjecam kad smo uzeli Široki u gostima. I ne mogu ovih naših likova što hajcaju, idemo, uzećemo ih hladno...3:0 za nas...itd itd. Tako je i admin hajcao na fb pa onda poslije poraza kad se raja isfura, syebe itd...pa počne yebavat sve pos spisku treneru, igračima...onda...vadi situaciju. Ako ih uzmemo dole to će biti baaaš yebeno dobar rezultat. Time bi pokazali da smo fakat za titule opet.. Široki je extra ekipa. Ja bih bio zadovoljan i remijem, onako pošteno.
Ne dipr zivota ti !
"Slaven Musa: Široki je jača ekipa od Sarajeva" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAAXAXAXX !!!!!!
Moram mu traziti broj od dilera,sta god mu daje uzet cu i ja ! Xaxaxaxaxaxaxx
Možda od Sarajevo al od Želje nikad
Uredu je !
Eee mojjj "Pusssa"