Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac , ali ne vrijedi toliko ....
Ti vrijediš više garant.
Hebo te kapitalizam gorane, zasto da jedan obicni nogometas vrijedi 70 miliona eura? A jedan obicni zanatlija koji sigurno donosi vise koristi vrijedi par stoja? Ovo ce nas i odvesti u pakao, cudo i ne bila glad, bolesti, i ta sva sranja, kad je prokletinja zavladala. Jedan fudbaler prima 200-300 hiljada funti i sedmici, pa da odvoji jedan dollar za gladne u svijetu, bilo bi ljepse, Ali ne udario sejtan novac u glavu. Kazna ce nas stici kad tad....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
70 miliona kikirikija, fakat nemam ništa protiv čovjeka ali ako on vrijedi ovoliko neka nas odma kometa razbije u milion smrdljivih komada. pa nije neurohirurg!
navijac sam mancestera godinama, ali ovo sto se desava oko kluba je cirkus... Di maria ne vrijedi toliko... i po mome misljenju da je dobar i da vrijedi toliko igrao bi u realu... Jer kroos gotovo 3 puta jeftiniji od di marije... Da li je di mara 3 puta bolje od njega?? Ili Reus, nisam bas siguran... Meni se ovo ne svidja i to pre previse para!!! Za njega!!!
Di Maria je igracina
kakvo bacanje para....
U svakom slučaju je Di Maria još uvijek bolji igrač od Jamesa Rodrígueza. Možda je James marketinški potentniji, ali ipak mislim da je greška prodaja igrača koji je toliko značio za igru Reala. Mada masa ljudi Realu za ovu sezonu predviđa obaranje svih rekorda i osvajanje Primere i LP, nisam toliko siguran u toliku njihovu dominaciju, mislim da će Barca opet igrati bolji nogomet, ali živi bili pa vidjeli.
Real je napravio pravu grešku prodajom Di Marije.
TO BOZE........
NIJE BITNO KOLIKO VRIJEDI BITNO JE DA CE DOCI NEKO KO ZNA IGRAT LOPTE........GLORY UNITED
A i ovi desperat kupuju igrace
Dobar, ruzan, opasan
ima se moze se