Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili bi smiješni Brazil i Španija da su i ovi igrači sa nama !!!
treba safet malo sa ovim svojim pomocnicima da istrazi po inostranstvu nek ubijede jos kojeg igraca da igra za nas...ima tu sigurno talentovanih mladih igraca zasto da nam ih drugi kradu...sad treba iskoristiti priliku kada smo postali ozbiljna reprezentacija,nece vise niko odbiti poziv siguran sam...
Ma mi smo navikli da sve sto valja iz ove nase BIH svi ostali bi da prisvoje sebi i to se desava jos od davnina, od Andrica i Selimovica i ostalih koji su eto po nekim, Bog te dragi pito kojim, logikama vise Srbi ili Hrvati nego Bosanci. A sve sto ne valja i jeste Bosansko. Zamislite, et mi se plasirali jedini u Brazil i jos imamo citav sastav koji da igra paralelno i on bi se vjerovatno plasiro. Eto dragi susjedi mi vama pomazemo, uzimate nam igrace i opet do sada niko nije u Brazilu. Bilo bi lijepo da ako nista navijate za nas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dobra vijest da nas ima toliko talentovanih, pa da se mozemo i rasipati po svijetu dok okruzenje i pored nacionalnog naboja (nacionalizma) ne moze u svoje "matice" sabrati ni 11 dobrih pa da idu u Brazil. Moram skrenuti paznju na komentare djecurlije koji prozivaju grupu od zmajeva kao argument zasto su u "Brazilu". Grcka je skoro bila evropski prvak te u ovim kvalifikacijama osvojila vise bodova nego vecina reprezentacija koje se direktno plasiraju na SP. Tacnije samo Holandija, Njemacka, Belgija i BiH imaju vise bodova od Grcke. Ustvari da su ostvarili 2 pobjede protiv zmajeva imali bi ubjedljivo najvise bodova u kvalifikacijama za SP. Papci koje srpsko-hrvatski nacionalisti filuju informacijama o lakoj grupi kao da su zaboravili grupe "svojih" u svim proslim kvalifikacijama, ne da su bile lake, nego smijesne poput Izraela, Gruzije ili Slovenije i Sjeverne Irske pa opet nisu ni blizu postigli bodova ni golova. Ako BiH bude prvak svijeta isti ce pricati nikada slabije prvenstvo.
haha e tako je majstore reci im ! :)
Modric?????
Kakve veze Modrić ima s BiH?
Nista Samo hocu malo da zakuham da nebude dosadno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolji smo od njih.
Zasto dopustate dusmanima da nam kvare radost svojim komentarima sijuci mrznju, ne vidim potrebu za ovolikim brojem komentara za ovu bespotrebnu vijest i skretanje paznje sa pobjede nasih jedinih Zmajeva
Svaki peti stanovnik na zemlji nije Kinez nego Bosanac, a to će potvrdit i popis stanovništva vjerujte mi ljudi.
PRODANE DUSE.
koga nema bez njeg se moze... ko moze dzeku,pjanu,ibisevica,misketa i druge da zamijeni... ma niko vjeruj.. nije igrac koji zna sa loptom nego je igrac koji igra srcem..
Koji će nam ovi? Neki ovdje nabrojani do baraža dobacili, a neki ni do tam'.
realno,sta im je to nasa drzava ponudila pa da ostanu?Trening centre?Dobre trenere?Dobre klubove?Pare? realno,nista...idu ljudi gdje je bolje
pa nisu ponudili ni džeki, vedi, misketu i ostalima - ali su bili i ostali tu .......i ne treba im sada dovoditi nekoga ko je otišao za boljim uslovima i na taj način pljunuti na izbor ovih zlatnih momaka - samo ćemo napraviti razdor među igračima....... ima mladih igrača u selekciijama, ima drugih igrača koji još biraju gdje i kako ....... ove koji su se prodali zbog malo karijere i mnogo novca ostaviti tamo gdje su već i odabrali ako ništa drugo, a ono zato što VEĆ JESU odabrali, pa eto im to što su birali A našim zmajevima ostaviti ono što su oni odabrali - voljeti domovinu i kad nije sjajno i kad je gadno, i kad je teško, i aoš važnije - kreirati bolje uslove i stvarati radost svojim sugrađanima LIčno bi mi selektor pao u očima kada bi sada našim zmajevima doveo nekog "pokajnika" .... jer taj bi opet došao samo zbog karijere i novca, i odlepršao one sekunde kada krene loše, a ni sekunde sebe ne bi dao za reprezentaciju..... jedan takav ne bi bio u stanju da daje golove kada nam je rezultat u minusu, nego bi mu već u glavi bilo naredno mjesto gdje bi mogao da zaradi
Lovren je iz Kraljeve Sutjeske.
Marko Arnautović, Samir Handanovič, Zlatan Ibrahimović, Haris Seferović, Zlatko Junuzović i Ivan Rakitić nisu rodjeni u BiH. I nek igraju za koga god oni zele, a tog nekog svojatanja preslo sve mjere. Pocinjem od sebe, ja niti koga svojatam niti zelim da budem svojatan. Ja cu biti ono sto ja zelim a to ako se nekim nacionalistima nesvidja nek se pod orah okace.
Bolja je ova sadašnja reprezentacija nego svi ovi gore nabrojani... Čast Ibrahimoviću..
I svi Bosanci
Vedo ,Miske, Pjana,Dzeko i da ne nabrajam sad sve su ponos Bosne i Hercegovine a ovi sto su ih nabrojali lijepo je novinar rekao DRUGI tim Bosne a ne PRVI I JEDINI.
i sta sad oni da su htjeli igrati igrali bi sada nemogu ni da hoce ko ih j...
Svi ovi su cisti prosjek izuzev Ibrahimovica, ko ih sisa