Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka nam zavidi kada vidi skauta kao Tulića...
skautovaj više u austrija, nijemacka, hrvatska i slovenije, pogotovo i u sveska. Tamo zivi puno bosance. Najviši igrace i bude tamo profesionalace.
Ako ne skautirate Rusku ligi i nase igrace slabi ste vi skauti,ne igra samo Sunjic u 6 ligi sveta
niko nije bio precijenjen kao ovaj Papac. Covjek od 40-ak utakmica za BiH, najmanje je 30 odigrao lose, al ono bas lose. Onda je potpisao onu izjavu i postao heroj sto nije htjeo vise da igra za reprezentaciju. nije nikada ni fermao za njom pa mu dobro doslo. a nase budale ga hvale kako je odrzao rijec. pa sto ste onda svi navalili da se vrate Misimovic, Spahic i ostali....**bo vas Papac....jesmo glup narod u pm
slazem se apsolutno al mozda to treba tako sta mi znamo... Otisao covjek u Rendzerse i zaboravio na reprezentaciju sad se opet sjetio, a i ovaj Tulic nemam nista protiv njega al ......
ma Tulic je bezveznjak...tu nema diskusije. ali njega niko i ne smatra necim. ali ovoga dizu kao da je ne znam sta uradio za reprezentaciju. najbolje utakmice su bile one gdje se moglo reci ono "pa onako....eto nije grijesio" vecina njih pojma o fudbalu nemaju nego ponavljaju kao papagaji sta (nestrucne) novine pisu i sta tamo neke navijacke grupe (fanaticosi i ostali) kazu. covjeka pamtim po bezbrojnim kiksevima. jeste da je uspio u rendzersima i to ne osporavam. ali jednostavno im je trebao lijevak - i nasli su ga u njemu. ipak to jeste uspjeh. samo on neki igrac nikad nije bio. ali ponavljam: za reprezentaciju : NULA!!!!!!
Sasa Papac je bio veliki igrac,odgovorna,i karakterna osoba,nadam se jednog dana seloktor Bosne i Hercegovine!Sretno Sasa!
a ima li nam repka kondicionog trenera?
Cuj njega kondicijog trenera, "ta` ce nami kondicija"
mujo, ti bgmi k'o s onog svijeta!
jao tulic, pa on ni mesija nebi skonto