Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsije su potpuno u pravu,pravila su pravila i tu je kraj price.pa svi bi isto trazili da su na hinjovom mjestu i mi i Borac,Velez i.t.d.(a o Slobodi da ne govorim)Ne trebamao zbog licnih navijackih interesa nepostovati propisi. Ako hocemo pravu ligu onda se ponasajmo kako treba,za svakog realnog navijaca ovo je 3:0 za Sarajevo.A Sloboda brate neka tuzi Olimpik FS ako su pogrijesili.
definitivno promijeniti savez iz temelja,kakvih crnih 8 clanova!Neka narod izglasa jednog covjeka,pa nek bude i srbin zaboli me samo neka posteno odradi svoj posao!Cuy nisu dosli ostali,koja bruka...Niko nista ne poduzima!!!!
kakva ba rasprava o slucaju kad je to gotova stvar i trebao je kvorum samo da se potvrdi 3:0 za torpedo.pa nije valjda blesav onaj iz TK da izbaci slobodu a coric da zrinjskom oduzme evropu iako je taj klub sve svoje bodove osvojio casno i posteno na terenu a o sirokom da i ne pricamo.
Zar nije Tigar u muriji?
hehhehehheh...ovo se sve pretvorilo u cirkus zbog nedosljednosti u primjeni pravila...pravila su pravila i moraju se postovati ko god bio, a zbog toga sto se nista ne poduzima i jest nam dzungla od lige...tacno je da sarajevo nije zasluzilo ni bod, neg je zasluzilo da ih sloboda odere 10:0, al su pravila pravila...osim toga, kad vas neko u saobracaju udari od pozada, ako si pjan svejedno si kriv bez obzira ko te udario...i cao..
nije više problem u Sarajevu hoće li ta 3 boda dobiti ili ne. Pitanje je hoće li savez početi jednom raditi po propisima, hoće li ti članovi saveza početi poštovati pravila a ne samo lične interese i hoće li nam ijedna sezona proći regularno. Ja sam pitar, ali realno i moralno Sarajevo nije zaslužilo ta 3 boda. Na stranu što je savez oštetio debelo Sarajevo kroz neke druge utakmice. S druge strane Sloboda je definitivno zaslužila da im se oduzmu bodovi i još da bude kažnjena.
uleti ti majmune
hajmo kupit jednog talibana!!!
Hocel\' napokon neko uletit s\'bombom u ovaj savez ??
sloboda vas odere dva puta i cuj treba sarajevu dati 3 boda !? ne znam je li smijesno ili zalosno.
dabogda im djeca u rikverc hodala!!!!