Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Romi na igri a pogotov nasim zmajevima,ako Bog da,tako da pogode za nasu reprezentaciju protiv Belgije.Sjaj sjaj Dijamantu Bosanski zasluzio si to,pa bolan trnci me fatali kad je Dzeko dao go i stadion pjeva Dzekoooooo Dzekoooooo.Bosanci su presudili Juventusu.Pozdrav svima :)
Sto nije Mandzukic igrao. povredjen?
Talijani kupuju iz BiH a Hrvatska neće :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nema veze,stizao je Juve i vece razlike u bodovima,prvenstvo je tek pocelo.Forza Juve,do 34 tutule,neka Romi malo fore,ipak su Prvaci bili samo 3 puta,pa bar da Prvenstvo ne bude dosadno,sa dominacijom Juventusa,kao sto je to bilo u proteklih nekoliko sezona. Dzeko i Pjanic svaka cast,ali ja imam kicmu,i ne mijenjam klub za koji navijam,makar mi rodjeni brat igrao u Romi.Juve je Juve,naprijed Bianconerri!
Jedno je domoljublje i patriotizam a drugo nacionalizam,ogranicenui umu. KAda se u ime domoljublja ubijaju ljudi,tj kada se u domoljublju nalazi alibi za zlocine,onda je to fasizam. FAsizam i nacionalizam su samo visi stepeni kriminala,ili kriminal obojen demagogijom,slozeniji nacin da se preko manipulacije ogranicenih umova dodje do materijalne koristi. Nacionalizam je karakteristican za ogranicene umove koji ne vide dalje od svog nosa,ali i dobar alibi za kriminalce,i pse rata,koji zele preko noci da se obogate. Smrt Fasizmu,sloboda NArodu"
PA i meni je drago sto su nasi reprezentativci u formi ocito,ali ne mogu protiv ideala koji traje od kako sam se rodio. Dzeku i Pjanica cu da bodrim kad budu igrali za Bih,ovako me nista ne veze za njih,i za klub za koji igraju;) ZAmisli koliko je samo laznih navijaca MAn Citya bilo u zadnje vrijeme,iz Bosne,ode Dzeko ne osta ni jedan,nije to ok ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolji naslov: Zmajevu srušili Juventus :D
to su domaci "kapitulizirali" . Ovo mi baca na hrvacki sa par gresaka
Imal te Chelini gdje D:
FOOORZAAA JUVEEEE
Idu nasi bjez'te misevi !!!!!!
The Bosnian sheriffs are back in town! Dobri golovi bas, e sad jos da malo ovih fora iz Rome ponesu sa sobom u Brisel, rodno mjesto Van Dama. Nadam se da ce oni protiv Belgije ko Van Dam u 'Bloodsport' i Kikbokseru s onim velikim Kinezom i onim celavim, i da ce na kraju tuci i pobijediti puno jaceg i veceg protivnika od sebe ala Van Dam. A ovo im je bilo dobro zagrijavanje.
Hoce bit docek za momke,ipak nije svake godine da Djeko zabija....
Da,jadan,samo je zabio gol u finalu lige prvaka i podigao najcjenjeniji klupski pokal na planeti...al hebes to,ne zabija se Juventusu u beznacajnoj Serie A svaki dan,jel tako...male narode vesele male stvari,zamisli se malo nad ovom recenicom
pao na Lazio :3
jesil prebio ženu?
nju, radnicu
šta je ovo slabo komentara, nisu valjda svi bosančerosi na indexu :D
@Green Arrow momak jesil ziv stara dama na klixu a ne vidjeh tvoj komentar
Ovo vam prva vijest, e jeste glupi a ovi komentari ispod jos retardiraniji!!!
Džeko i Pjanke će sada harati Italijom,bravo momci :)
Ubiti Belgijance u Belgiji sa ovim duom,Višća se uigrao,kao i Hadžić,a sve ostalo dati sve od sebe da bi pobijedili Belgiju!
FORZA ROMA ❤ juve merda.....
yebo te dzeko u pakas
J.e.bemm ti mamaru u prdaru....stoko jedna retardirana.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dzeko