Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavezno u bolju ligu sljedece sezone.
Samo gazi Višća. Začepi gubicu onima što su te pljuvali kad si pozvan u repku. Momak trpa svima i igrač koji je u najboljoj formi od svih reprezentativaca već duži period
Covjece, 16 jebenih golova je postigao ove sezone.. A kod kod trenersog "virtuoza" Susica je grijao klupu da bi Svrsajevic mogao igrat..
kolko je ova Turska liga suplja da je u Njemackoj odigro ovaku setonu otimali bi se za njega a ovako mozda ga uzme Fener il Galata il niko
Bravo Edine, samo budimo realni da malo bolji golman 100% brani sut za prvi gol.
uriniranje po hejt populaciji
Boga mi Visca je nas najbolji reprezentativac. Citavu sezonu je na visokom nivou, pa jos i prvi strijelac lige. Nije to mala stvar ,talijanska liga nije mnogo bolja od turske ako je uopste bolja. Svaka cast Visca ,samo nastavi tako.
da nas najbolji igrac, jeste, al da je najbolji strijelac lige nije, mozda kluba
gdje je onaj sto ga je popljuvao protiv Irske?
Višća u Lesteru !? Višća novo pojačanje Dortmunda !? Višća na meti Juventusa Očekujem ove naslove :D
Najbolji...
Šxavi.
uvijek daje 200% od sebe
Mora, jer neki ne daju nu 20...
Besiktas titula titula titula crno bijela ....carsi.kartal.bosna
Joj da ga hoce neki veci klub uzeti
trenutno nas najbolji igrac
Potopi Visca veliki Fener