Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdije ekipa slaba mozes da ti golova pored dobri igaca nece nista osvojiti.Ali mi nemozemo Dzeku pustimo na miru da je on imo oviko GOTIVNOST KO AGÜRO daobih 100 golova za Mc svese gleda kosi i odaklesi.
Sjedi 1
Ahahahha ,uhvati se ti škole i pravopisa pusti ti ovu zezanciju za bogate vidiš da si nepismen...
Cuj Levandovkski na aparatima ovaj, onaj na aparatima, neko napisa nesto Dzeki, ne znam sta mrsko mi se vracati da procitam zato sto je uzasno glupo. Ova ubleha moze igrati samo ako se citava igra tima bazira da se njemu prave prilike. Steta pa De Bruyne predje u ovaj nakaradni tim, inace izuzetno talentovan igrac kojeg ce City razjebati
Dzeko na aparatima .... DeBruyne se moze uklopiti u bilo koju ekipu na ovoj planeti ... a to vec dokazuje i u umjetnom City-u. I meni je iskreno zao sto je u istoj ..
lahko je GOVNETU dat 5 golova, svaki klub ima svoj los dan, i Dzeko je zacero Totenhemu 4 primjerka, al nebitno, vidjecemo Aguera u sljedecim tekmama, NIGDJE ga nece bit, sasvim PROSJECAN igrac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aguero je pola Sitija vjerujte mi, neka ovako nastavi i uz eventualno osvojenu LP on mora dobiti i on mora dobiti zlatnu loptu..
Kad je Ibraga osvojio LP??
U tom i jest fazon strucnjaku, taj igrac treba da bude prevaga za osvajanje LP , a ne mijesaj reprezentativna takmicenja, to je druga prica..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Levandonski na haparatima,hahaha
AGuero vise zna o fudbalu od Levandovskog,ne mogu se mjeriti
Levatovski i Dzeko su u par grama,Aguero je dimenzija vise ;)
Tri gola dao Aguero, a dva Kun Aguero?! Jesul to rodjaci, pita se Pape dok gleda video kazetu?!
lahko je GOVNETU dat 5 golova, svaki klub ima svoj los dan, i Dzeko je zacero Totenhemu 4 primjerka, al nebitno, vidjecemo Aguera u sljedecim tekmama, NIGDJE ga nece bit, sasvim PROSJECAN igrac
Dobar ovaj Marko Arnautovic, a lepo mu i prezime!