Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda se ce jednom uspjeti ispuniti sjever
Stočna pijaca
Malezijski kapital DA Bošnjački igrači ? nemaš kome bajram čestitat
0 : 1 gooooooooool
1 : 1 goooooooooooooooool
Jadni ovi dječaci sa lizalicama - tako mali, a već se neko potrudio da ih regrutuje u, molim lijepo, nešto što se zove ''Horde zla'' ! Nema govora, čeka ih svijetla budućnost puna marisane po stadionima, pendreka, divljaštva, mržnje, razbijanja, a možda i metak... Jadna djeca, sramota za roditelje!
Da..treba djecu zatvoriti u stan I ne pustati ih van, samo tu su sigurni Haj valjda tvoje dijete ceka bolja buducnost, ne brini ti za ovu tojicu djecaka
svi u napad, jedan je Hase!
SRETNO!!!
Tako je hordasi, pokazite im kako se navija
ovo mi je extra slika... naslov horde zla i ova tri djecaka...
na kojoj slici vidis taj naslov?