Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sada muslimani navijaju za svoju Tursku bracu ko za vrijeme Eura 2008
Evo ovaj \"xardas\", naprimjer. Klasični primjer ortodoksne budale!!!
podrška Portugal sa svih 76%
dobar broj \"zadrtih\" fidbalskih navijaca je - dno dna
Naravno da pravi Hrvati bilo iz BiH bilo iz Hrvatske navijaju za BiH kada igra protiv Portugala ili bilo koga drugoga, kao i pravi ljudi iz BiH sto navijaju za Hrvatsku!!!! JA volim i BiH i Hrvatsku, ne grdite one koji navijaju za Portugal i Tursku to su samo nekulturni nacionalisti i pretezito djeca koja ni ne znaju sta se prije 20 godina desavalo na ovim prostorima.. Pozdrav postenim ljudima...
Turci-Cigani
Kod nas se isto desilo sinoć kad je Vedo promašio! Žao mi je takvih ljudi, doista! To su moroni i idioti koji samo vole svoju zemlju i fudbalski nacionalni tim kad pobjeđuje! Što se tiče Volkana, čovjek ništa nije mogao sinoć. Turska odbrana je bila indisponirana. Navijači Galate su najveća \"stoka\" u Turskoj, niko ih ne voli, jer sami sebe ne vole! Svakako čestitke susjedima na trijumfu u Istanbulu. Nadam se da će i susjedi navijati za nas u Lisabonu, bar onaj kulturno-civilizacijski dio! :-)
Dobar golman, ali svakom se dešavaju kiksevi. Podrška Turskoj svakako.