Nakon pobjede u Belgiji
0
Širom otvorena vrata baraža za BiH
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baraž, baraž ... lol
Ma sa ovakvim napadom sigurno nećemo prosuti bodove u Estoniji odnosno Jermeniji. Hoćemo dobit dva komada, jer smo navikli, ali ćemo sigurno dat više. Samo da nam se na kraju ne dogodi ono najgore - najslabiji drugi. A trenutno nismo daleko od toga.
\"...na ustrb Kroacije, navijali za Turkie, baraz, baraz, nikad necemo proc\'...\" Dabogda im se pjesma neobistinila : )
VOLIMO V!!!!!!!!! sAMO TAKO, NAPRIJED
Samo naprijed momci. U Gentu ste pokazali da vi to mozete. Vrijeme je da vasa generacija ostvari rezultat i vrati nasim navijacima ono za sta oni vec godinama zive. A to je da vide Bosnu i Hercegovinu u zavrsnici jednog velikog svjetskog takmicenja. Bicemo uz vas i u srijedu kao sto smo uvijek i bili. Zelim vas ispratiti do jos jedne pobjede uz rudarski pozdrav SRETNO!!!
bas tako, rasturicemo ih ko beba zvecku ( samo naprijed, puni fokus i koncentracija) naprijed BOSNOOOOOO!!!!!!!!!
HEEEEJAAAA...HEEEEJAAA.....JAEEEE(jedna indijanska navijacka pjesma)...a sad jedna nasa...SVI U NAPAD,SVI U NAPAD,SVI U NAPAD...JEDAN JE HASE..BOSNA...BOSNA...BOSNA i HERCEGOVINA
jer baraz baraz....mi nikad necemo proci...i US je pakas ...i sad nam cirom zamazuje oci.... NAPRIJED LAVOVI ALI TESKOOO
Nadam se da se nece skameniti kao sto su nekad znali (stara postava) nasi kad je trebalo igrati, isto kao da su imali tegove na nogama. Imam osjecaj da suovi momci pametniji od prijasnjih generacije i sto mi je jako drago vidjeti zeljni su golova i igre. Jos kad bi turci dobili spance a mi belegijance i onda dobijemo turke ovdje i sa spancima do prvog mjesta :)
VIDI SE DA JE MOGUĆE DA PRIPADNICI TRI KONSTITUTIVAN NARODA MOGU ZAJEDNO DONIJETI BIH PUNO RADOSTI. MARJANAN MIJAILOVIĆA,ĆIRU BLAŽEVIĆA I EDINA ČEKU U PREDSJEDNIŠTVO. BILO BI NAM PUNO BOLJE UMJESTO OVIH IDIOTA KOJIMA JE SAMO FOTELJA I LOVA VAŽNA
MI SMO JAČI I OD SUDBINE, NAMA NIKO NIŠTA NE MOŽE
baraz bi bio fantastican al ako urade sto trebaju postoji mogucnost i da se bude prvi, samo spanci trebaju da se spotaknu, nasi su cesto bili blizu al nikad sa ovakvim rasporedom. Spanija i Turska su bolje, al zadni put u zenici spanci bez 10 minuta produzetka ne bi izjednacili, lopta je okrugla. belgija kod kuce, pa trsljuga u gostima dvije, to se mora, a poslije, moramo se nadati.
Marijan je bio naš najvatreniji reprezentativac! Svaka čast našima!
još dok se oporave Vedo i Sejo pa dera će mo ih sve redom
molim vas sacekajte jos malo, pa onda slavite, da se ne bi ponovile predhodne godine...uzaludno radovanje i veliko razocarenje....