Zenitu prijeti kazna
0
Širokov: Navijači su pravi idioti
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
y3bat ce ga sad navijaci Zenita
Upravu je, svi su navijači idioti pogotovo ovi naši, i horde i manijaci, nema većih klošara i propalica sve ih u zatvor treba.Čast izuzetcima i navijačima koji stvarno vole fudbal i klub, a ne belaje!!!
je to sto se ovakvo ponasanje smatra navijanjem. Ovakve gluposti se jos samo mogu vidjeti u postkomunistickim zemljama u kojima je vrijeme sto se tice fudbala stalo u osamdesetim. U Bosni se to jako lijepo primjeti. Stadioni zjape prazni osmi sacaica imbecila koji svoje zivotne frustracije lijece na tribinama.
Nidje idiota ko kod nas: \"....mene zivot razocarao...\" \"...Bosna je shampiJon, oo oo oo...\" A za ove Ruse, necu rec\' da su gloopi...
Posalji mami poruku da stizem oko dvice vcrs
nisu ga oni zezali ba, oni kontali da je dosao mesi :)
I kazu bosanci bagra! ma nemoj :D
Širokov - Navijači su pravi idioti! Šta reći? Koju posluku porati? Kome? Ruskom fudbalskom savezu? UEFI? Navijačima Zenita? Upravi Zenita? Putinu? Medvedevu? Šaljem poruku onima koji bacaju baklje a ne plaćaju kazne..
Ko i oni nasi sto su zezali ronalda sa messi messi + laseri
Drugo je, da će ti oni sad jeb.ati mat.er na svakom koraku.
BHF je puko otkad je prestao paliti baklje po stadionima!
Da su jos 5 bakljada napravili opet nije smjeo nazvati navijace idiotima jer ti navijaci vole taj klub i bodre ga. On je idiot jer nije uspjeo nista na terenu klaviletetno uraditi kako bi dobio dosta slabiju ekipu.
ja sam ti karindjo sestru i priznajem da je strasna u krevetu
@HZ Forever Lijepo od tebe što priznaješ da si idiot i vidjeti koliko si jadan sa lažnim prestavljanjem kao navijač F.K.Sarajeva :)
Bice tebi kad te Rusi nafataju
Ja sam navijac malog F.K.sarajeva i priznajem da sam idiot!!!
Neka UEFA prepiše od naših stručnjaka. Zabraniti dolazak navijača na tribine dok skontamo sta i kako dalje - ala komitet za normalizaciju. :D