Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO, BRACO PO BOJI, NI DRUGO MJESTO NIJE NAM SIGURNO??? A OBECAVALI SU NAM TITULE??? GDJE SU BRACO PO BOJI TITULE, PEHARI, POJACANJA???
Sto kaze ovaj iznad mene , Zeljo i Siroki jedini ozbiljni klubovi u ligi ... ostalo sitna boranija
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
Najbitnije da mi u evropi nastavimo kako smo i naucili svake godine.
SRBI DISMRRRRRRRRRR
sarajevu je ove sezone cilj dupla kruna! KAO I UVIJEK!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
jooj,ovi fudbaleri Širokog lijepi i još dobro igraju,,,volila bih da mi jedan ovi plavi zabije tamo u srcu Hercegovine
oho Hrvate danas nešto pošlo,za Široki se i ne čudim ali gledaj ostale haha! Željo i Široki Brijeg međusobno nikad nisu imali problema,a super su klubovi zato ih i volim
MANIJACI SU BUČNIJI OD hz
ljestvicu :*
FK SARAJEVO - siroki 2:1 olimpik - FK SARAJEVO 0:1 FK SARAJEVO - zrinjski 1:0 FK SARAJEVO - borac 2:0 FK SARAJEVO - zeljo 1:0 Pored svega ovoga FK SARAJEVO je jedini klub iz BIH koji je svrstan u ljestivu najboljih :)
Kad se samo sjetim kako sam i dusom i tjelom navijao za Siroki protiv Želje, nekako kad se sad sjetim isto ko da oduvijek navijam za Siroki...Usput definitvno i oni su trofejniji od mog malog kluba...
Jedini istinski pr avi rival Želji je Široki ovo ostalo sve talaška, na kraju Željo prvi, Široki drugi, Olimpic treći i Slavija četvrta ...
Jednostavnije je bilo reći da su u sve tri utakmice pobijedili hrvatski klubovi, al eto znam da vam je muka i što je tako kako jest a kamoli da još napišete.
skretnicari dvije sanse,dva gola...MI cemo se igrat sa vama.