Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čist primitivizam, nemoć na terenu prebacuju na sudijske "greške" .
ne moze im ni Karamarko pomoci
Kakvi su to #prijeporni" detalji
SU CIN PRITITE????????????
I KAD BI LIGA BILA OD DVA KLUBA OPET BI MAJSTORI MANIPULACIJA POSLOVALI.NJIMA JE ZAO I U WC OTIC ZBOG SVOJE FIZ.POTREBE STO NEMOGU STA ZAVRNUT LOPOVSKI. PAMETNOM DOSTA.
Jasno je da Siroki svoju nemoc zeli prebaciti na sudije i savez..sudija Peljto je ove godine sudio mnoge utakmice i to odradio i vise nego dobro, cak sto vise mislim da je on najbolji sudija u nasoj ligi..Ko se imalo razumije u fudbal svjestan je da se onakva utakmica ne moze rezirati, te da se greske desavaju i da su i ranije pravljene u korist tog istog Sirokog Brijega..Ne moze sudija Peljto sutati penal za Siroki pri rezultatu 2:2, a da moze niko ne bi spomenuo sudjenje u toj utakmici :D
@Hrgota Sudjenje je najmanji problem,zadnjih godina pogotovo, timovi se trebaju pozabaviti igrom a ne spremati tekstove u kojima ce nalaziti krivca za svoj neuspjeh, ko god prati ovu nasu ligu zna da ima par veoma kvalitetnih sudija medju kojima je sigurno i Peljto .
@Hrgota Splet situacija na utakmici je previse slozen kako bi bio kreiran ;)
Jos kad se uzme u obzir da nema kamera na utakmicama (ili imaju 2) kako ce neko ovdje dokazati jel penal ili ne.
ama slažem se da se više jednom stane u kraj svim manipulatorima ove lige, ali bojim se da je to neizvodivo. Pa Džeki ofsajd svira sudija na svjetskom prvenstvu protiv Nigerije i niko nije suspendovan za to. Henry daje go rukom protiv Irske za kvalifikacije, niko nista nije vidio, niti je sankcionisan. Na puno vecem nivou ove igre se manipulise, a da mi to ovdje u Bosni gdje se manipulise sa tim ko ce dobiti mjesecnu kartu za javni prevoz a ko ne, regulisemo ispravno.