Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HZ - Homoseksualna Zajednica Uvijek korak ispred svih !!! Hz 87 Gay Its Okey ;)
Derbi kola povodom proslave 20.godina od osnivanja Herceg Bosne! Lijep i sunčan dan bez bosanske magle u slobodnoj hrvatskoj Hercegovini, idem lagano sa djecom na utakmicu u hrvatskom dresu i sa hrvatskom zastavom u rukama! I neka pobjedi bolji, svejedno je, oba su hrvatska kluba. BOG I HRVATI!!!
željo ili široki, svejedno, oba kluba su hrvati osnovali.
Zaboravio si boksa (ADNAN CATIC,MUAMER HUKIC) drzi se brudeta i vina dok se ne nagojis ko prase a onda ce od tebe biti i prsuta da mogu vasi stari kenjat po livadskim rupama jamama (VANJSKIM TOILETOM 1X1 METARA U DUBINI)nemoj zaboravit kantama dovuc dovoljno vode za kupanje i wc! I NEZOVI UPOMOC KAD TREBADNE VADIT DUBRISTE ZA DUBRENJE POVRCA !
napokon utakmica bez rizika. može se otići i s djecom i ženom bez ikakvih problema. ovaj raj treba prenijeti REFERENDUMOM na cijelu bosnu. tako da vlada idila i spokoj.
lojavci, držte se hrkljuša i sjedeće odbojke.
ja cuo bice nerjeseno da bi hrvatski klub zrinjski bio sto vise ispred veleza to je odlucio vrh hdza iako to sirokom ugrozava titulu prvaka ali zna se u hercegovini je politika i nacijonalni identitet iznad sporta zao i je skripara kad im hdze neda naprijed!!
sta odigrati? sa ova dva mafijaska tima se nikad ne zna sta su shkutori noc prije u nekom kamenjarskom hotelu uz prshutu i vino dogovorili.
Siroki je primio 6 golova. kolko god vi to zeljeli nece biti siroki prvak ;)
jesam ja jedini kome je tabela pogresna zeljo i siroki po 32 boda zeljo +21 gola siroki +20 onda je zeljo prvi a siroki drugi ili su vec namjestili rezultat na pecari?
Bez obzira na to sto se utakmica odigrava za jedan sat i situacija ce se vjerovatno promjeniti ipak treba reci da je u ovom trenutku FK Zeljeznicar na prvom mjestu prvenstvene ljestvice sa boljom gol razlikom koja iznosi +21. Malo profesionalnosti nikome ne bi skodilo ;) A pitari MRS u sjenicu! :))
napred braco osvojimo jesenji naslov .... saaaaaaaraaaajeeeeevoooooo.... zivilo sarajevo i nasa bosna
koje Bosne??? misliš ono malo sadake sto su vam Ameri dali,trokut Zenica-Sarajevo-Tuzla,najveće leglo terorizma u Europi?
Zar nije derbi južnog dijela Bosne???
danas pobjeđujemo za vedrana!!!
Vidi ekipa majko mila...svaka ekipa po jedan tajkun ratnoprofiterski...hajmo analizu izvršite koliko ih je radi reda u ekipama, koliko pušača, koliko na drogama, koliko ih ima plaću manje od 500 KM...manite se namještenih tabella..