Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vidi ante škutora a još hercegovačko magare. Dođi nekada u Grabovici da vidiš kako su ti braća nekada živjela pa više uja nema. A dolazi ti u junu u Sarajevu onaj ublehaš od pape pa naleti ako budeš smio magare.
vrijeme je da i Olimpik osvoji neki pehar... Godinama igraju kvalitetno, od svih otpisani ali uspjesno opstaju. Neka im izlazak u europu bude nagrada :)
NA OTOCI SE DIŽE PEHAR KUPA ,, NA KOŠEVU PEHAR LIGE, BRAVO NAŠI !!!!
zar ima 30k seljaka u listici.
@antemurale a bgti dragog, gdje ti vidje "MRZNJU" u sijerinom postu? navijacka masta za osvajanjem kup-a i lige, i ti tu pronalazis mrznju spram listice i dodatno pokazujes svoju mrznju spram svega drugacijeg da ti Alah dragi podari razum, i mir s tobom, bozji covjece, sabur, navijaj malo, ne kuni i psuj a da te niko nije ni prokleo niti opsovao
Idemo svi na Otoku! Horde zla i Manijaci zajedno podržimo Olimpic da pobijedi Lišticu i plasira se u Evropu...
@ante škutore šta ima novo u kamenjaru?