Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15.07.2010. u 22:12 HERIGUZANE , LABNES MI LUDAKA ISPOD STOMAKA .
Siamo noi,Široki campeone !!!
Ipak nesto vrijedi nasa liga
Kako je Željo neki dan igrao ???
Cestitke Sirokom iz bosanskog Zaostroga pa i sa cijele Bosanske Makarske rivijere.Samo tako i dalje za svoju zemlju.Iskrene cestitke !
I onda kada masinovodje stanu bulazniti kako nam je liga/fudbal/sve lose, kako ih nije fino ponizavati i ismijavati, kako ne kontamo gdje je ustvari srz problema... PA SAMO NAS VI BRUKATE UHLJUPI JEDNI! TREBA TRAZITI OD UEFE DA VAM OGRANICI IZLETE U EVROPU NA MAKSIMALNO 1 (JEDAN) PO DECENIJI!
Cestitke Sirokom, niste vi ovi papci sa Grbavice, tj. Zeljo
Ee svaka cast sirokii....nadam se da se necete opustiti ko mi protiv besiktasa kada samo izgubili na kosevu nego da ce te odigrati pametno ii proci u sljedece kolo...vi ste od svih klubova koji igraju imali najtezi zadataak ii uradili ste svoje aa ne borac izgubio od drugoligasa hahahahha djapa pare djapa sve al kad igre nema onda nema.....jednostavno receno svaka cast jes se sve dogadalo u sirokom brijegu all opet smo mi jedna drzava ii nama na licnoj ne pise ni Beograd ni Zagreb nego nas grad ii ttrebamo se ponsoiti aa oni sto to ne vole nek izovle mars u zagreb mars u beograd ii u tursku.....
okolica je u pravu 100%
Zalibo me taki za ove balvane, nista nama bez pitara, zivili
bosanski hrvati bolje vam je da se registrujete za glasanje, to vam je vaznije, a joj sto vam vodje ne govore istinu , kae 400000 hrvata , smanjio se broj , ja mislim da je obratno , da ih ima oko 900.000 , to je sve propaganda i politika , al et. zivi bili pa vidjeli.
Sam vrh BH lige i igranje europe nasa je potvrda rada i konstatnih rezultata. Potvrdilo se da smo najorganiziraniji i najstabilniji klub u nogometu i kosarci. Stoga lipo Vas sve skupa pozdravljam i zahvaljujem svim normalnim ljudima bilo koje vjere i nacije koji su dobronamjerni i drag im je nas uspjeh.
O.j.. o.d.i.n.e.. .ti.. t.or.p.e.d.a... v.r.l.i ...j.u.n.a.c.e, d.e... o.k.r.e.ni g.u.z.. d.a s.i.r.ok.i... o.p.e.t... u.m.a.c.e.. O.j.. o.d.i.n.e.. z.a.l.i.. t.e.. i.. r.od.j.e.n.a.. m.a.jk.a., k.a.z.e ..k.u.d... r.o.d.i ..t.a.k.vo.g.. b.e.s.ki.c.m.e.nj.a.k.a. O.j. .o.di.n.e. .t.i .d.i.j.e.te. .b.o.rd.o. .k.rv.i., z.a. z.iv.ot.a. .d.o.c.e.ka.t.i.. n.e.ce.s.. d.a ..t.o.r.pe.d.o.. b.ud.e. ..p.r.v.i.
To Škutori!
ćup, ćup je naš...ajmo svi u glas!! FK Torpedo šampion ćupa Fis GOL Sarajevo. I ne samo ove godine :))))