Klubovi 21. stoljeća prema IFFHS-u
27
Široki Brijeg ispred Sarajeva, Željezničara i Zrinjskog
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje si ti STRUČNJAĆE :)Eto ti bi trebao praviti statistiku,eto TI pametan a sav svijet budale.Široki je najuspješniji BiH klub i najvjerovatnije ce u budućnosti pojačati tu dominaciju,a ti crkni od muke :)
prije svega tekst nije samo ova rečenica koju su objavili na klix ba,već je puno dulji,gdje je pojašnjeno kako se došlo do ovih rezultata!A budući da vi iz Sarajeva sve krivotvorite tako je i sa ovom banalnom viješću!Čovječe LIŠTICA ti svaku godinu igra u europi,odkad je Bosni i Hercegovini dozvoljeno da igra eurokupove,dok Željezničaru to nije pošlo za nogom sve dok se nije pojavio Ivica Osim,ali budući da je biološki pri kraju,vas će prestić i Slavija iz ISTOČNOG DIJELA GRADA... Vozdra papak Srbi ti uzeli pet kvartova grada,a ti se dovezao LIŠTICE koja je prva stala pred tenkove(1990) dok je tvoj babo nosao crvene karanfile po Sarajevu i kleo se u bratstvo i jedinstvo!AUŠA BIJEDO SARAJEVSKA
Glupane Hrvatska zajednica Herceg-Bosna postoji,a Široki predstavlja HZ Herceg-Bosnu i državu BiH.
UEFE, a ni FIFA ne poznaje nikakvu Herceg Bosnu, tvoj Siroki na ovim listama predstavlja, pazi sad: drzavu BiH! Toliko o cinjenicama!
BRAVO ŠIROKI!!! E sad se očekuje protest iz fs-bih, pomorskog društva, 1-marta, kruga 98 i slično, hahah Široki.ponos Hercegbosne!! Neka pati kome smeta!!
da je Sarajevo najbolji a ne Široki ova bi vjest vjerovatno bila na naslovnici pola tjedna
kažeš klub Široki jučer nastao!!! a u Europi nastupa više i uzima tronove u BiH više nego tvoj klub koji postoji 10 puta duže kako kažeš!!! pa eto ti onda logike zašto je Široki najbolji
šta ste očekivali!!!! taj mali Široki je trn u oku svim gradovim BiH,,,u svakom sportu su pri vrhu
Nama DUPLA KRUNA, koševskim krofnicama chuna
Ovi iz Lištice biva pametni, prvi stali pred tenkove 1990, pa ko o tome priča. A što se tiće Sarajeva, istina je da ste pobijedili Levskog, a mi popušili od Litexa, pa niste mlatnuli Barcelonu j.b.te. A ovi što nas edukuju o muzejima i kulturi, neka mi kažu osim kamenjara i krša po čemu je to Lištica poznata, mislim kulturno selj.č.ne... Željo do groba... :)
uvijek korak ispred vas... cigani !!!
Za sve koji želite uživati u nogometu i usput zaraditi neki novac, posjetite blog: http://xtips.blog.hr/ Sve besplatno!
Kad čuješ zvona sa Širokog Brijega pjesmu na ulici nebo je s nama, hrvatsko srce kuca za ŠIROKI. Bengalke gore, gore do zore necemo spavati. Ti dođi k nama, ŠKRIPARI slave prvak je ŠIROKI. Ti dođi k nama, ŠIROKI nas spaja neka se zaori ŠIROKI, ŠIROKI TEČE NAŠIM VENAMA TU NA BRIGU MOJ JE DOM ŠIROKI U SRCU MOM. Kad čuješ zvona sa Širokog Brijega pjesmu na ulici Bengalke gore, gore do zore prvak je ŠIROKI. Ti dodi k nama, ŠIROKI nas spaja neka se zaori ŠIROKI, ŠIROKI TECE NAŠIM VENAMA TU NA BRIGU VOLJENOM ŠIROKI U SRCU MOM.
A gdje slobodarski i europski Velež HAHAHAAH Pozdrav iz Mostara.
To sto se zatvaraju institucije kulture trebaju odgovarati upravo listicani i njima slicni koji su OGULILI ovu drzavu svojim lo.po.vlu.ci.ma, od ne placanja poreza do laznih RVI HVO itd.! Dakle, sa vama i onima iz manjeg BH entiteta nema napretka, jer kra.de.te iz ociju!
Procitajte cijeli tekst g.lu.pani pricate o davnoj proslosti, a ova lista se odnosi na 21 vijek ili stoljece. Ljudi de se malo educirajte pa onda komentarisite! Dakle, 21 VIJEK ILI STOLJECE je u pitanju, a sad ako ne znate koji je to period nemojte se ni javljati!
Tisi fakat puko,pa ako je dogovorena liga,onda je i željo,sarajevo,ćelik osvajao neregularne titule !