Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostaje samo da ove izbavce Kazakhstanci, a da nocas Libertas proslavi protiv FK SA te da Vikotorija razvali one sa Grbavice. I da na karjau kao slag na tortu neko dobro pokosi Zrninjski. Komotno mogu sljedecu sezno da proglase prestupnom - pa da se malo odmore.
"Strasni" Levski... :) Hahah.. Pitari su se hvalili ko da su Manchestera prosli, a zapravo su ovi kita od ovce... 15 novih igraca su doveli pred utakmicu sa pitarima i ocigledno je da su tarabe zive...
Upravo tako kačavendin mali,taj isti levski vas je PODERO 2001 4-0 sa 30°% snage u sofiji a na revanš utakmicu vam je poslao pionire pa je na koševu završilo 0-0 na vašu neopisivu sreću pred fantastičnih 4.000 štrumfeta :)
Ljepotice malena, od toga je proslo 12 godina, 24 Bajrama, a od tog vaseg "uspjeha" gdje ih danas nekakav Pavlodar naguzi 11 mjeseci... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako je taj Široki u kupu Čelika glupo izbacio na penale A i sramota je kad je Čelik igrao finale kupa , te godine je donesena odluka da finalista ne ide u Evropu , a ove godine vraceno na staro i Široki otisao... sramota!!
Jesi ti malo glup? Pa Široki je osvojio kup, a Čelik samo igrao u finalu i popusio
Nisam ja glup nego si ti ne informisan Bez obzira ko osvojio Oba finalista idu u Evropu Samo osvajac u visi rang;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)