Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja sad ovim milanezima uciti srbijansku himnu :D
Ja znam gdje Adem Ljajic NECE igrati 😄
OONI TI GA PUSE ADEMEEEEEEE ADEMEEEEE.......
kad ih sinisa postrojiiiiii ima svi da pjevaju himnu srbije..genocidne tvorevine.....
Ja, zapravo, mislim da Mihajlovic sazrijeva kao trener. Obzirom da vec ima nesto trenerskog staza iza sebe, on bi se mogao "skrasiti" na San Siru, i zavisno od obima finanskih sredstava koja mu budu na raspolaganju, vratiti AC Milan-u bar dio stare slave. Takodje, ne vidim da je Inzagi uradio ista lose. Covjek nije madjionicar - za vrhunske rezultate klub treba vrhunske pojedince. Koliko ih AC Milan trenutno ima, govori njegov status na tabeli. Nikakva pamet. Prije.... koliko para, toliko muzike! A kao igrac, Mihajlovic je, vjerovatno najbolji izvodjac slobodnih udaraca svih vremena.
eh valja sad njima nauciti himnu makar Lige prvaka iako ove godine ne igraju.. a sumnjam da ce i uskoro sa ovakvim "strucnjakom"..
joj sLiniša sLiniša........ bez ikakvih etničkih i vjerskih predrasuda, meni je on uvijek bio najantipatičniji fudbaler sa ovih prostora.
Bojim se da će sad FIFA i UEFA kažnjavati Milan zbog nacionalističkih ispada...
Ubleha od trenera!
stvarno su jadni ovi iz milana kad su njega doveli ... slicno je i sa realom iz madrida kad su doveli onog strucnjaka ne znam koji ce prije dobiti nogu ...
kako ba nema veze trener kad je murinjo osvojio ligu p. sa portom pa sa interom itd koga je on imao od zvijezda .dok su ovi imali sve zvijezde i opet nista i hoces da kazes da nije do trenera bolje imati jednog lava da vodi stotinu magaraca nego jednog magarca da vodi stotinu lavova.......drug moj...
Naslov za pola godine:" Zbog losih rezultata Sinisa M. dobio otkaz u milanu!".
Bio jednom jedan klub - .....