Napušta Hoffenheim
0
Šimunić potvrdio prelazak u Dinamo
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbije@ o. d. j. e. b. i kretenu primitivni, idi lijeci se negdje
srblje mrsh u p.i.zdu mat.erinu dijete ti usr.a.no he.bem u usta
Evo braco Bosanci predlazem da kupite Dalmaciju za saku dinara kao sto smo je vec jedanput prodali Veneciji. Zadojenijih i ljubomornijih ljudi nema na ovom svijetu od tovara. Sjetite se samo kako vas vrli Hajdukovci iz Makarske vole, a do prije par mjeseci \"voljeli\" su i \"obozavali\" Ibricica. Sto manje posla s njima to bolje.
idi gubo u purgerski klub..... srest ćemo se na Poljudu, jako će ti ugodno biti Smeće Van iz Dalmacije- Joe- Klokane ružni
@srblje toliko su te iskompleksirali ti Srbi ili su te j.... u ratu ili su te nagu.... siris glupane vjersku netrpeljivost opterecen si sa Srbima, ja sam Srbin zivim u Sarajevu borio sam se za BIH i cijeli rat sam proveo u opkoljenom Sarajevu ali ti fakat sereš ili samo zelis biti u centru paznje dosadan si ;)
¨pa zar nije neki dan trbo za hajduk potpisat?
sazno da dinamo igra u ligi prvaka...