S rajom šutao loptu iza zgrade
0
Simpatične Džekine fotografije iz djetinjstva
Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su super ove slike. Samo pokazuju da trud i rad se zaista isplate. A ne samo ko mnogi, sjede i kukaju... Dzeko svaka cast i sve najbolje u karijeri!
Pa maj.muni ovo je odlican potez. Ja da sam dijete i da ovo vidim, odmah bih istrcao napolje i ubio se od treninga. TREBA FILM SNIMITI O JACKSONU Djeci treba neko na koga ce se ugledati. A ovo je odlican primjer.
Cestitke Dzeko kralju.
Kad cete postaviti i slike mladog pitarcica kojeg cale uci poslu kopanja po kontejnerima?
Mora bit ovako jak kad ga je Karajova treniro (na prvoj slici)... :D :D :D
Mozeli mi neko kazati tacno gdje je stanaovao, mislim ulica i koji dio Otoke. Vidjecete da ce cuda u Engleskoj napraviti i da ce zavrsiti u Barseloni ili Realu.
@sisa xD otoka ;) Svaka cast Dzeko ;)
dokle vise :/
Sarajevo-x nastavlja dalje sa papanlukom i primitivlukom ovaj put su ispod Dzekine slike na kojoj ima 10 -tak godina i kusur napisali ,,Dzeko sa kolegama,, haha valjda se pise kada je rijec o djeci a ne o univerzitetskim profesorima Dzeko sa jaranima ili drugarima.Ovo je ubjedljivo najnepismeniji portal u BIH a i sire...
Za razliku od one sarajevske furde Zlatka Lagumdžije, moj naklon gospodinu Džeki, pravom domoljubu i profesionalcu!
ovo igraliste na slikama, JEL NA OTOCI IL NA MALTI ?
a nema slike kako Džeko guzi hayatove voditeljice
a nema slike kako džeko čita sarajevo-x.com
a nema slike kako džeko šuta košarkašku loptu
a nema slike kako džeko piški piškiriški šmrc šmrc šmrc
SKANDALOZNO!!!!! POGLEDAJTE KAKO PRGAVO IGRAJU NASI MEDIJI PROTIV NASIH IGRACA http://oi52.tinypic.com/2n1ukhe.jpg
poglabaj ga malo melisi