Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Messiju, tako je i ostalima. Ipak je ovo najljepsi posao na svijetu, najbolja zdravstvena njega,ishrana i treninzi.
A to ce samo Messi igrati , ostali idu na odmor ili sta ???
Messi je fenomenalan igrač tu nema dileme, ali za novac koji zarađuju moraju biti spremni da igraju 365 dana zaredom ako treba.
U tome i jeste problem. Jel igraju za novac koji im se plati ili za fudbal, ljepotu igre i one koji vole da uživaju u igri? Ako je do novca, onda je on sasvim sigurno vratio onima koji ga toliko plaćaju mnogostruko više. Treba li se i to staviti na vagu, ako je novac jedini parametar vrijednosti? Jer ako jeste, onda buraz, ne moraju oni ništa. Ronaldo promijeni frizuru, svi počnu zarađivati, od Tafta do frizerke uz Kovače. Ja se svim ovim igračima divim. Pozlilo bi mi da igram koliko oni igraju i da još uvijek igram dobro i osjećam strast za fudbalom.
Boli nas taki !! Zato će Dzeko , Pjanić i ostali Zmajevi biti spremni pravo !!!
dzeko narocito na klupi
gdje ti gledaš tekme ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jarane, valja zaraditi platu
posteno za milione meni bi na poluvremenu plesali sambu a ozmedju treninga i utakmica radili bi u klubu zaljevali travu popravljali stolice itd...