Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizan dominira u Regionu,nemoj da mi neko prica da bi Dinam mogao da ga dobije,jer ne bi!!!!
meni je bas drago sto su prenosili partizan.
Znate ko je dobar na kladionicama opet? SILVIO!
Partizan srpsko smeće
Roma je zabarsko smece!!!!
A BiH timovi su se još bolje pokazali. Gomila golova po utakmicama još u pretkvalifikacijama. partizan je zaradio 10 miliona evra od samog učešća. O bodovima za srpski fudbal da ne pričam.
da da, ne mozes od Partizana nista pogledat :( e gdje ja zivim.
J-E-B-E-M ONAJ BHT U U-S-T-A I SVE RADNIKE U SPORTSKOJ REDAKCI A ZORANA SUKU POGOTOVO J-E-B-O LI IH PARTIZAN I SVI PARTIZANI !!! DABOGA PROPALI !! PLATIT CU VAM K-A-R-I-N-U PRETPLATU !!!!
dobar partizan , uspjeli su primiti samo 13 golova, heheh samo 2.11116 po utakmici,,,, pa bolji su od ziline koja je primila 3,111167 golova po utakmici ali je zilina i dala gol vise od partizana ,,, uglavnom partizan se \"dobro\" pokazao.. :))
Koji je moto srpske vojske? - Vazno je učestvovati...
madridista u ustima ga lista!
Ako bude mocan kao protiv barce to ce biti zanimljivo :P
Real najbolji u grupnoj fazi, najviše bodova u tzv. \"grupi smrti\", kako su je nazvali svi prije početka, ali Blancosi su se lagano prošetali, 5 pobjeda, 1 remi, 16 bodova. Večeras zaslužena pobjeda, moglo je biti još golova, ali i 4 je dovoljno. Benzema se vrača, strašno je odigrao, milina ga bilo gledati, isto protiv BiH. Ronaldo odigrao profesorski, bez greške, samo je zicer glavom profulao, i on se čudio.. Uglavnom idemo dalje, u osmini abd Inter ili Arsenal, da vidimo je li Real stvarno moćan ove sezone..