Mogući protivnici Sarajeva
0
Shakhtar, Ajax, Hertha, A. Bilbao ili Cluj?
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvukli smo CLUJ ...rumune
cluj
evo dobismo rumune, cluj fc. sretno momci!
cluj!! :D hahahahahahahaa
FK SARAJEVO : CFR 1907 Cluj
http://video.uefa.com/video/Competitions/uefacup/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html
nemoj se odmah ljutiti,ja na tvu negledam smeće hahaahahaha,
Pretpostavljam da je izvanredan osjećaj pobijediti jednom u 5 godina. Srećom pa to još nisam doživio... Nema veze, nadam se da ćete nas sljedeći put moći pratiti preko TV-a, nemojte se previše napaliti...
hahahaha ovaj tim sarajeva je koliko se ja sjećam nedavno dobio svoje na grbavici pa ste od muke morali iskazati svoj seljakluk čupajući stolice hahahaha
Kažu da se Želji na pripremama u Međugorju ukazala Evropa. Eto novog hodočašća za male klubove.....
proce al u k...
@@Edo hahaha najjaci komentar :D
Pa jel to Cluj slabiji od Herthe. Mislim, i ja bih volio da dodje neki super klub, ali zar nije bolje da Sarajevo prodje dalje, pa ce doci onda jos poznatiji klubovi. Ovako prizeljkujemo Herthu i doce ljudi otrest nas i gotovo, a vala da je Cluj bolji od njih ne znam.
od malih klubova i ja navijam za zelju
Ne mogu levati a da Želju ne spomenu... Nevjerovatni ste... Umjesto da sad o sebi pricate jer ste na vrhuncu koji necete nikad vise postici vi pricate o nama, JADOVI JADNI!